Bentley Bentayga facelift: makeup exterior minor, extra tehnologie la interior

Bentley Bentayga, cel mai bine vândut model din Crewe, a primit un facelift. SUV-ul a primit câteva retușuri vizuale și actualizări la interior.

Citește și:

Cinci greșeli frecvente pe care le fac șoferii cu sistemul de aer condiționat

Bentley a prezentat primele imagini și informații cu Bentayga facelift, SUV-ul de lux produs în Crewe fiind supus unei subtile restilizări. În partea frontală, grila este redimensionată și repoziționată, în timp ce în spate stopurile au fost redesenate, purtând acum forma ovală pe care am văzut-o pentru prima dată la Continental GT. Acest facelift aduce două noi culori la exterior (Viridian și Patina), iar jantele de 22 de inci au primit un nou design. Ștergătoarele vin acum cu brațe încălzite și 22 de duze, pentru o curățare mai eficientă a parbrizului.

La interior, Bentayga facelift primește un ecran de infotainment de 10,9 inci, cu conectivitate Apple CarPlay (wireless) și Android Auto. Volanul a fost redesenat, panourile ușilor pot fi comandate cu capitonaj 3D, iar bancheta spate a primit ventilație, dar și un centru de comandă tactil, în stilul similar lui Flying Spur. Printre noutățile din habitaclu se numără înlocuirea mufelor USB cu USB-C, și suport pentru încărcarea wireless a telefoanelor mobile.

La debut, Bentley Bentayga facelift este oferit doar cu motorizarea V8, de 4,0 litri, cu 550 CP și 770 Nm. Cifrele de performanță pentru V8 indică un sprint 0-100 km/h în 4,5 secunde și o viteză maximă de 290 km/h. Motorizările W12 și V6 plug-in hybrid vor fi adăugate ulterior gamei.

Adaugă un comentariu