Toate modelele Bentley vor avea versiuni hibride. Când apare cel 100% electric

Bentley le promite clienților săi că absolut toate modelele mărcii britanice vor fi lansate în versiune hibridă, în viitorul apropiat. De asemenea, constructorul de automobile de lux va introduce pe piață și un model 100% electric.

Anul 2023 este termenul-limită stabilit de Bentley pentru lansarea versiunilor hibride ale modelelor sale. Mai mult decât atât, Chris Craft, Directorul de Vânzări în cadrul Bentley Motors Limited, a confirmat faptul că primul Bentley 100% electric va sosi cel târziu în 2025.

 

Citește și:

Lumea PLÂNGE pe străzi: Nu-l vom mai vedea vreodată pe Michael Schumacher! Adevărul DUREROS!

O NOUĂ metodă de FURT din maşini face ravagii! Iată cum te păcălesc HOŢII cu o monedă

Scene UIMITOARE: Operație pe inimă, pe marginea drumului pentru salvarea unui motociclist

COD RUTIER 2019. Motive de bucurie pentru ŞOFERI! Iată noua LEGE

Toţi ŞOFERII DE TIR trebuie să ştie: iată noul DISPOZITIV OBLIGATORIU din 15 iunie

 

Deși acesta nu a oferit detalii cu privire la noile mașini ecologice, a recunoscut faptul că „vehiculele electrice reprezintă o parte importantă din viitorul nostru’. Potrivit lui Craft, 3 din 10 cumpărători de autoturisme de lux sunt interesați să achiziționeze unul electric.

Directorul de Vânzări a adăugat faptul că motoarele electrice s-ar potrivi de minune pe profilul Bentley, deoarece acestea livrează instant cuplul motor, ceea ce este un punct forte al mărcii. De asemenea, merită amintit cât de silențioase sunt aceste vehicule – o altă trăsătură importantă asociată cu branduri de lux.

Electrificarea gamei a început anul trecut, odată cu lansarea hibridului plug-in Bentayga. Acesta combină un motor electric avansat cu un motor V6 de ultimă generație, puternic și eficient, pe benzină. Emisiile de CO2 sunt de numai 75 g/km (NEDC).

 

Sursa foto: bentleymotors.com

Adaugă un comentariu