BMW 3.0 CSL Hommage – Un tribut adus clasicului 3.0 CSL

BMW a expus conceptul 3.0 CSL Hommage în cadrul Concursului de Eleganță de la Villa d’Este. Conform oficialilor germani, prototipul este un tribut adus celebrului 3.0 CSL, model care, în anii ’70 provoca ravagii oriunde își făcea apariția.

Noul BMW 3.0 CSL Hommage a primit un design retro cu multe linii moderne conceput prin tehnologii și din materiale de ultimă generație. Zona frontală a conceptului german este dominată de celebra grilă “nas de rechin” care se îmbină perfect cu blocurile optice cu tehnologie laser. În partea din spate se află două eleroane supradimensionate, stopuri cu LED și un difuzor de aer fabricat din fibră de carbon ranforsată cu plastic.

bmw 3.0 csl hommage (17)

Ecuația exteriorului se încheie cu pragurile laterale speciale și cu un set de jante de 21 de inch.

La interior, BMW 3.0 CSL Hommage integrează două scaune sport cu centuri de siguranță cu prindere în șase puncte, un instrumentar de bord minimalist și un volan inspriat de cel întâlnit pe mașinile de Formula 1.

Pentru moment, oficialii BMW nu au anunțat puterea oferită de sistemul de propulsie de pe 3.0 CSL Hommage, însă ne-au asigurat că sub capotă se va afla un motor cu șase cilindri asistat de tehnologia eBoost.

Adaugă un comentariu