BMW Concept 4 – o nouă linie de design

BMW Concept 4 este o interpretare a viitorului limbajului de design al bavarezilor construit pe baza identității mărcii. Concept 4 a fost prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt.

Aşa cum vedem din poze BMW Concept 4  are o grilă frontală distinctivă, prize de aer mărite şi suprafeţele sculptate proeminent ce indică apetenţa pentru performanţe şi experiența de condus. Elementele care construiesc grila şi prizele de aer sunt construite din elemente mici  în forma unor numere 4.

Farurile duble sunt uşor înclinate şi sunt unite cu grila radiatorului pentru a conferi părţii frontale un aspect modern. Caroseria  încorporează un habitaclu cu o deschidere îngustă a geamurilor, care accentuează suplimentar dinamismul părţii laterale.

Prizele de aer verticale încadrează secţiunea inferioară a spatelui şi accentuează atitudinea lată a automobilului. Stopurile LED constau dintr-un singur element cu fibră optică, care conferă formei L familiare BMW o grafică  de ultimă oră şi dispune de un capac de sticlă.

 

BMW Concept 4 oferă o avanpremieră a părții frontale a viitoarei game Seria 4.

Adaugă un comentariu