BMW i Vision Dynamics: Cum va arăta viitorul i5

BMW i Vision Dynamics reprezintă viziunea BMW despre viitorul apropiat al mobilității și un semnal clar pentru Tesla. Cu alte cuvinte, vedem aici germenii unui model electric mainstream cu performanțe similare cu ale lui Model 3.

Conceptul prezentat la Frankfurt vine la mai puțin de un an de la introducerea lui Vision NEXT 100, care a marcat practic direcția de dezvoltare în domeniul mobilității electrice. Acum, la Frankfurt, vedem un concept mult mai clar, care imprimă deja o direcție de design pentru un viitor nu foarte îndepărtat. Studiind planurile bavarezilor pentru viitorul apropiat, putem considera că viitorul BMW i5 ar putea prelua multe din elementele conceptului prezentat astăzi la Frankfurt.

BMW i Vision Dynamics reprezintă un coupé  în patru portiere cu o siluetă fluidă în stilul Gran Coupé, capabil să ruleze în modul electric pe o distanță de până la 600 km și având performanțe dinamice impresionante: 200 km/h viteză maximă și o accelerație de la 0 la 100 km/h în mai puțin de patru secunde. Trimiterea la Model 3 al rivalilor de la Tesla nu putea fi mai directă de atât.

BMW are planuri ambițioase de viitor, cu nu mai puțin de 25 de modele electrificate până în 2025, 12 dintre acestea urmând să fie cu propulsie pur electrică. În acest context, viitorul i5 se anunță a fi o piesă de rezistență în gama de modele electrificate BMW, poziționat între practicul, dar nu foarte simpaticul i3 și atractivul, dar nu foarte accesibilul i8.

Dacia Duster – primele poze cu interiorul!

Cel mai nebun șofer! Și-a vândut mașina ca să parieze tot pe victoria echipei favorite. Ce a urmat?

Polițistul l-a oprit pentru un control de rutina, dar ce a urmat întrece orice imaginație

A apărut prioritatea de rapper’. Vezi cum funcționează! | VIDEO

Adaugă un comentariu