BMW i8 Spyder Concept ar putea debuta la CES 2016

În aprilie 2012 am făcut cunoștință cu BMW i8 Concept Spyder, dar bavarezii readuc în prim-plan versiunea decapotabilă a prototipului. Noul concept va purta același nume și, conform zvonurilor apărute în presa din afară, acesta ar putea fi expus în cadrul Consumer Electronics Show (CES) 2016.

Evenimentul se va desfășura la începutul anului, iar i8 Spyder Concept va avea un ampatament redus comparativ cu varianta de serie a lui i8. În plus, acesta promite ceva mai multă autonomie, dar și tehnologie de ultimă oră.

Chiar și așa, sub capota lui BMW i8 Spyder Concept vom regăsi același sistem de propulsie plug-in hybrid. Vorbim despre o unitate pe benzină de 1,5 litri ajutată de un motor electric. În total, ansamblul hibrid va oferi tot 362 CP. În aceste condiții, versiunea de serie i8 accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,4 secunde, iar viteza maximă este limitată la 250 km/h.

Sursele apropiate companiei nu au divulgat o dată de lansare pentru varianta de producție, însă aceasta își va face apariția tot în 2016.

Adaugă un comentariu