Cineva a pus grile verticale pe toate BMW-urile M3 din istorie (FOTO)

Faptul că noile BMW M3 și M4 au față cu totul nouă a dat idei designerilor, care au „montat’ grile verticale lungi tuturor generațiilor M3.

Citește și:

Noile BMW M3 și M4 primesc set de accesorii M Performance

Oficial: noile BMW M3 și BMW M4 au 480 CP, versiunile Competition au 510 CP

Primul BMW M3 pentru familiști devine realitate

Nu știm cât timp o să treacă până când lumea va aproba noul limbaj de design al BMW, în special noua grilă verticală, inspirată de primele sportive ale producătorului german, precum 328. În acest moment însă, taberele sunt clar împărțite între cei care iubesc noul design agresiv al modelelor M3 și M4 (și Seria 4) și cei care îl urăsc. Cumva, BMW a reușit să stârnească reacții împărțite cu fiecare nouă generație, ceea ce este o calitate în sine.

Așadar, un exercițiu de imaginație este iminent: cum ar fi arătat M3 de-a lungul istoriei dacă adopta încă de la început această grilă mare? sugardesign_1 nu s-a mulțumit doar cu întrebarea, ci a și trecut la treabă, făcând modificările (virtuale) de rigoare. Pe contul de instagram al designerului găsești o sumedenie de astfel de exerciții, unele mai îndrăznețe (sau, în unele cazuri, fără rost) decât altele.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Porsche 911 Panatarga! A luxury 4 seats half cabrio #porsche #panamera #911targa #porsche911 #porschepanamera #porschetarga

O postare distribuită de Sugarchow (@sugardesign_1) pe

Cât despre M3-urile remodelate virtual de el: unele dintre ele sunt exagerări poate inutile, precum M3 E30, care oricum avea grilă verticală, chiar dacă la dimensiuni reduse. În plus, adaptarea noii grile este făcută fără a modifica nimic altceva la caroserie, ceea ce în unele cazuri face grila să fie o metaforică nucă în perete.

Dar vă lăsăm pe voi să decideți dacă și generațiile anterioare M3 ar fi arătat mai bine cu grila verticală. Toate imaginile sunt în galeria foto de mai sus.

    Karl-Heinz says:

    Imi aduce aminte de dintii lui Bugs Bunny.

Adaugă un comentariu