BMW M4 Cabriolet Edition 30 Years – doar pentru colecţionari

Acum 30 de ani, BMW M GmbH şi-a completat gama cu primul automobil decapotabil – BMW M3 Cabriolet a fost primul  automobil sport decapotabil, conceput pentru utilizare cotidiană, dar cu motor şi tehnologie a suspensiei testate pe circuit.

Actualul succesor, BMW M4 Cabriolet, este cea mai nouă interpretare a acestui concept de automobil. Tradiţia  acestui model de succes este exprimată într-un model excusiv – BMW M4 Cabriolet Edition 30 Years.

Modelul special este produs într-o serie limitată de 300 de automobile şi va fi lansat pe piaţă în echipare cu pachetul M Competition. Modelul decapotabil cu patru locuri vine cu un motor de 450 CP, sistemul de evacuare M Sport, suspensia M adaptivă cu mod SPORT specific şi configuraţia foarte sportivă a sistemului de control al stabilităţii DSC şi a diferenţialului M activ.

Dotările standard pentru modelul special includ decoraţiuni BMW Individual High Gloss Shadow Line pentru conturul grilei BMW a radiatorului, branhiile M, inscripţia modelului şi jantele M forjate din aliaj uşor, cu design star-spoke. Jantele de 20 de ţoli au culoare Orbit Grey mat, oferită exclusiv pentru acest model special.

Sunt disponibile două nuanţe tradiţionale pentru caroseria BMW M4 Cabriolet Edition 30 Years: Macao Blue şi Mandarin II. Inscripţia “30 Jahre Edition” este imprimată atât pe pragurile uşilor, cât şi pe tetiere. O plăcuţă, aflată pe banda decorativă a bordului de pe partea pasagerului, poartă, pe lângă inscripţia “30 Jahre Edition”, numărul “1/300”, făcând referire la seria limitată.

Adaugă un comentariu

Articole similare