BMW: Parteneriat de imagine cu Sorana Cirstea, Horia Tecau si Adelin Petrisor

BMW Romania a incheiat un parteneriat de imagine cu jucatorii de tenis Sorana Cirstea si Horia Tecau si cu jurnalistul Adelin Petrisor.

In urma acestui perteneriat, cele trei personalitati vor participa la un proiect unic de explorare a marcii si vor merge la evenimente speciale. Proiectul conceput de BMW Romania a debutat luni, 14 iulie, cu un curs de pilotaj oferit de Claudiu David, singurul instructor oficial roman al “BMW Driving Experience”.

“Colaborarea noastra sunt convins ca va deveni una de substanta. Pe de o parte cele trei personalitati se regasesc firesc, se identifica cu valori ale marcii noastre. Pe de alta parte dorim sa construim proiecte si evenimente comune care sa intareasca aceasta asociere. Aceasta prima experienta este doar un prim pas, mai avem multe fatete ale BMW care merita povestite si descoperite: de la tehnologii de avangarda, la implicari in diverse discipline sportive sau proiecte culturale,” a explicat Alexandru Seremet, Corporate Communication Manager BMW Group.

In acest moment, Sorana Cirstea conduce un BMW Seria 4 Cabriolet, in timp Horia Tecau se va bucura de un BMW Seria 2 Coupe. Ambele modele au primit un plus de sportivitate multumita pachetului M Sport. Adelin Petrisor conduce un BMW Seria 3 ce dispune de un plus de eleganta prin pachetul de design Luxury Line.

Toate cele trei modele bavareze vin alaturi de motorul de 2,0 litri capabil sa ofere 184 CP. Resursele acestuia vor fi manageriate de o cutie automata cu opt rapoarte.

 

Adaugă un comentariu