BMW-ul de pe A1 care a băgat în sperieți șoferii. I-ar fi șicanat, apoi ar fi luat amenzi

Un automobil marca BMW seria 5 a ajuns subiect de dezbatere pe Internet. Mai mulți internauți se plâng că au fost șicanați în trafic de această mașină, apoi au fost amendați.

Mai mulți conducători auto se plâng că o mașină radar neinscripţionată i-a șicanat pe autostrada A1. Apoi, au fost amendați de oamenii legii.

“Pe A1 baietii sunt sub acoperire. Se zvoneste ca provoaca soferii, ii ispitesc mai ceva ca ispitele de la Antena 1. Poze de pe Info Trafic Pitesti”, stă scris pe pagina de Facebook O pasiune ce ne leagă.

Au apărut foliile menite să-i sperie pe șoferii care dau flash-uri

“Am înțeles că băieți cu BMW au luat 38 permise într-o zi … Te provoacă să te dai pe autostradă cu ei și te iau din mers…”, a explicat un conducător auto.

Un TIR-ist din România s-a dat jos cu bâta la un alt șofer! Vezi ce a urmat! | VIDEO

Altcineva a adăugat: “În Anglia sunt mult mai multe maşini sub acoperire pe autostradă, dar aia merg legal, nu provoacă. Doar participă la trafic fără golani! Te pot opri, te pot ierta, te atenţionează”.

Se pare că automobilul avea folie pe geamuri pentru ca oamenii legii să nu fie văzuți în interior.

 

Recuperare taxa auto. A fost publicată cererea care poate fi depusă la Fisc – FOTO

taguri
    Jack says:

    Jegosi…..provoaca lumea cinstita…jeguri de oameni….gunoaie…fac planul la altii…te f…si merge incet in fata ta si apoi ii da gaz unde stie ca sunt camere….oameni de nimik

Adaugă un comentariu