BMW a vândut de 11 ori mai multe biciclete în România în prima jumătate a anului

Pentru anumiți clienți, BMW nu este doar un producător de mașini. Nemții au în oferta din România patru biciclete. În primele șase luni ale anului, BMW a vândut în România 65 de biciclete din gama proprie, în condițiile în care, în aceeași perioadă a lui 2015, nemții vindeau doar 6 bucăți.

Conform oficialilor, această creștere se datorează și faptului că noua gama de modele (Seria 2 AT sau Seria 2 GT) aduc în showroom-uri un alt tip de clienți. Ba mai mult, expunerea bicicletelor în cadrul showroom-urilor a fost una mult mai vizibilă.

“Am observat în ultimii ani o schimbare clară a clientului BMW. Ne păstrăm latura emoţională, dar acum putem să oferim şi modele cu un caracter practic tot mai pronunţat. Ne bucurăm, de asemenea, de succesul bicicletelor BMW, care arată un interes special din partea clienţilor activi, care au acest hobby. Iar cu BMW Seria 2 Active Tourer şi BMW Seria 2 Gran Tourer cred că avem un model perfect pentru aceştia”, a declarat Cristian Vlașin, Sales Manager BMW Group.

biciclete bmw (2)

Așa cum vă anunțam și mai sus, BMW comercializează patru biciclete: Cruise Bike (4.632 de lei), Cruise M-Bike (5.195 lei), Cruise e-Bike (14.606 lei) și Cruise Bike Junior (2.142 lei).

Adaugă un comentariu