BMW X7 – Prima imagine teaser cu SUV-ul cel mare

BMW a anunțat în cadrul conferinței anuale o gamă interesantă de modele. Printre acestea se numără și viitorul X7. SUV-ul cel mare al producătorului german ar urma să ajungă pe piață în 2019 și promite să schimbe regulile din clasă.

Conform zvonurilor anterioare, viitorul BMW X7 va sosi într-o configurație cu șapte locuri. Modelul ar urma să aibă la bază platforma CLAR, aceeași arhitectură care stă la baza lui Seria 7. După cum probabil ați intuit, în aceste condiții, gama de motorizări va fi preluată de pe nava amiral a producătorului german. Totodată, sistemul de tracțiune integrală și cutia de viteze cu dublu ambreiaj și opt rapoarte ar urma să fie disponibile în standard.

Pentru că BMW vrea să genereze un adevărat vârf de gamă, viitorul X7 va avea și o versiune de top. Aceasta ar urma să aibă doar două locuri în partea din spate și să ofere o gamă bogată de accesorii și elemente pentru clienți.

Noul BMW X7 ar urma să fie asamblat în cadrul uzinei din Carolina de Sud, SUA, iar prețul va fi mult mai piperat decât al actualului Seria 7. Până la debutul lui BMW X7 în 2019 vom fi nevoiți să ne mulțumim cu prezentarea unui viitor concept care să prefigureze designul vârfului de gamă.

Via | WCF

Adaugă un comentariu