Borsec la Raliul Brasovului 2022. Din nou pe macadam.

Raliul Brașovului a reprezentat o etapă bonus pentru echipajul format din Adi Teslovan și Vajk Imre Cseh. Deși nu era programată inițial în calendarul echipei susținute de Borsec, ocazia prezentată a fost fructificată de cei doi pe parcursul unui weekend plin de adenalină pe macadam: locul 3 în Campionatul Național de Raliuri pe Macadam și locul 5 în clasamentul general.

'Ultima etapă a acestui sezon, pe care inițial nu o aveam în programul nostru, dar la care am putut să luăm startul cu ajutorul echipei Omega Motorsport, care ne-a pus la dispoziție mașina de concurs, ne-a permis îmbunătățirea rezultatului la final de campionat. Raliul s-a desfășurat pe parcursul a două zile, prima zi desfășurată pe drumul ce leagă Săcele de Azuga și Predeal, probe cu o suprafață mai dură, cu risc ridicat de pană și uzură accentuată a anvelopelor, iar cea de-a doua zi probele superbe de lângă Bran și Pârâul Rece.

Obiectivele noastre pentru acest raliu au fost să încercăm să ne menținem poziția a 3-a în Campionatul Național de Raliuri pe Macadam și să urcăm cât putem în clasamentul general, obiective pe care le-am și îndeplinit. Am fost feriți de pene sau de alte probleme tehnice, am mai și greșit, dar ne-am impus un ritm care să ne asigure îndeplinirea obiectivelor propuse.

Apa minerală Borsec a fost alături de noi pe tot parcursul acestei competiții, a fost sursa noastră de energie. Suntem extrem de mulțumiți de prestația noastră, mai avem mult de lucru, de îmbunătățit, dar sperăm că în 2023 vom fi puțin mai rapizi. Mulțumim partenerilor noștri UniCredit Leasing, Generali, Borsec, Stanleybet, Hofigal, Interflon, Set Prod-com, Rotte Group, Star Lubricants și echipei tehnice Omega Motorsport', a declarat pilotul Adi Teslovan.

Foto: Mihai Ștețcu, Szabo Attila

Adaugă un comentariu