Ofertă second-hand în România: Bugatti Chiron. Atenție, prețul nu este mic!

În cazul în care ai ieșit din carantină și vrei să faci o investiție, iată o ofertă interesantă: Bugatti Chiron (second hand), cu 500 de kilometri la bord.

Citește și:

Îndrăzneț: așa ar arăta o Dacia 1300 dacă ar fi lansată în 2020

Bugatti Chiron nu mai este de mult timp nou, dar asta nu-l face mai puțin fascinant în ochii oricui are ochi să vadă. Este impresionant prin orice cifră asociată lui, varietatea de versiuni este amplă și, în ciuda faptului că au la bază același model, fiecare îți face cu ochiul prin ceva anume. Bani să ai.

Și dacă ai bani și nu ai răbdare, există un Bugatti Chiron care te așteaptă la Plus Auto Trade, un dealer de automobile exotice care a listat un Chiron second-hand pe Autovit.ro. Exemplarul listat este un Chiron Blue Royal, îmbrăcat integral în fibră de carbon și animat de motorul W16 quad-turbo, de 8,0 litri, care trimite tuturor celor patru roți 1.500 de cai-putere. Deja ești obișnuit cu cifrele acestea probabil, le auzi tot timpul asociate cu Chiron. Anul de producție indicat este 2018, iar numărul de kilometri din bord, 500.

Preț? Cel cu TVA inclus ajunge la 3.451.000 de euro, iar pentru cei care își deduc TVA, acest Chiron costă doar 2.900.000 de euro. Anunțul spune că mașina poate fi cumpărată și în rate (leasing), și că este disponibilă la comandă. În 15 zile îți este adusă “în fața blocului”, iar transportul se face cu platforma închisă. Prețul include toate serviciile de import.

Cu alte cuvinte, garajul în care a fost pozat acest Chiron nu se află în România, ci cel mai probabil în Germania. Un garaj care bănuim că aparține celor de la Semco Exclusive Cars. Fie asta, fie atât Semco cât și Plus Auto Trade au oferte (și garaje) foarte asemănătoare.

Prețul pentru acest Chiron merită, însă, luat în considerare.

    Rotar Calin says:

    Incercati sa nu induceti oamenii in eroare! Toate preturile se platesc cu TVA inclus. Oricine cumpara de la persoana juridica, fie ca e PJ sau PF, va plati TVA. Faptul ca TVA-ul este deductibil inseamna cu totul altceva, nu ca nu il platesti. Si apoi, pentru autoturisme, TVA-ul se deduce doar 50%, nu 100% ca si la autoutilitare.

    Rotar Calin says:

    Persoanele fizice vor considera ca daca vor cumpara o masina de la o persoana juridica, o societate, nu trebuie sa plateasca TVA. Ceea ce este total gresit! TVA se plateste pentru orice produs. Avantajul firmelor platitoare de TVA este ca il deduc.

Adaugă un comentariu