Ai un buget de 1500 de euro? Uite ce mașini SH îți poți cumpăra chiar acum din România!

Continuăm seria articolelor cu mașini second-hand la prețuri avantajoase. Astăzi am alcătuit o listă de autoturisme ieftine pe care ți le poți permite cu un buget de 1.500 de euro.

Citește și:

Ce modele Lada se pot cumpăra din România și care sunt prețurile. Se poate cumpăra o Lada prin Programul Rabla 2020?

Și de această dată am avut mai mulți factori în vedere pentru a alcătui o listă finală. Șase din cele opt autoturisme second-hand prezentate sunt înmatriculate în România, iar toate se află în stare tehnică bună și beneficiază de aer condiționat.

Toate cele opt mașini dispun de norma de poluare Euro 4, în timp ce rulajele variază între 143.000 și 240.000 de kilometri parcurși. Cea mai veche mașină din listă este din 2002, iar cea mai nouă este din 2007. După cum puteți vedea în continuare, alegerea unei masini second-hand decente este posibilă chiar și la un asemenea buget.

 

  1. Chrysler PT Cruiser din 2002: 1.150 de euro – link anunț

Mulți ar spune că reprezintă o alegere excentrică, ceea ce și este. Chrysler PT Cruiser s-a fabricat din 2000 și până în 2010 și este considerat predecesorul lui Fiat 500L. Platforma acestuia este utilizată și de Dodge Neon.

Mașina iese din monotonie prin designul său retro inspirat de la mașinile din anii 1930. Nu știm câte au ajuns în România, dar la nivel mondial s-au vândut într-un număr impresionant de mare (1,35 milioane de exemplare).

Acest vehicul utilizează propulsorul Mercedes-Benz OM646 de 2.148 cmc ce furnizează 121 CP și un cuplu de 300 Nm. Instrumentarul de bord indică un rulaj de 178.000 km.

Exemplarul din 2002 beneficiază de un interior din piele, patru geamuri electrice, aer condiționat, pilot automat, etc. Inspecția tehnică periodică este valabilă până în august 2020, iar proprietarul susține că eliberează pe loc.

 

  1. Nissan Almera din 2003: 1.300 de euro – link anunț

Revenim cu picioarele pe pământ alături de acest Nissan Almera din 2003. Până în acest moment, autoturismul a parcurs doar 143.651 de kilometri, adică a avut un rulaj anual de doar 8.500 de kilometri.

Sub capotă identificăm un propulsor aspirat pe benzină de 1,5 litri cu 16 valve. Acesta produce 98 de cai-putere și un cuplu de 136 Nm. Consumul combinat specificat de producător se situează în jurul valorii de 6,6 l/100 km.

Actualul proprietar ne spune că mașina are inspecția tehnică periodică efectuată în decembrie, moment în care s-au efectuat mai multe lucrări de mentenanță. Au fost schimbate următoarele: chitul de ambreiaj, discurile și plăcuțele de frână (+lichid de frână), bateria, cureaua de accesorii și a fost efectuată o revizie completă.

Ca dotări, proprietarul a menționat că mașina dispune de patru geamuri electrice, aer condiționat, comenzi pe volan și faruri cu lupă. Mașina poate fi văzută în Oradea, iar prețul de 1.300 de euro este negociabil.

 

  1. Volkswagen Bora Variant din 2003: 1.350 de euro – link anunț

Trecem acum la un autoturism ceva mai practic. Este vorba de un Volkswagen Bora Variant fabricat în 2003. Acesta are sub capotă un motor diesel de 1,9 litri apreciat de entuziaști atât pentru fiabilitate, cât și pentru potențialul său de tuning. Propulsorul de 131 CP poate fi adus fără prea mari bătăi de cap până la puteri de peste 200 CP.

Din păcate, mașina nu este înmatriculată în România, dar proprietarul ne anunță că pot fi scoase trei rânduri de numere roșii.

Am apreciat în mod deosebit starea mașinii. Interiorul se prezintă în stare bună și beneficiază de un volan sport cu trei spite (același model care poate fi întâlnit și la Golf IV GTI), în timp ce tapițeria scaunelor sport se prezintă foarte bine.

Lista de dotări este generoasă și cuprinde, printre altele, climatizare automata, radio CD cu Bluetooth, anvelope noi și cârlig de remorcare.

 

  1. BMW Seria 3 din 2003: 1.390 de euro – link anunț

Iată că la acest buget ne putem bucura și de un sedan cu veleități sportive. Bavareza în cauză dispune de un propulsor pe benzină cu 143 CP. Din păcate, aceste motoare nu sunt recunoscute pentru o fiabilitate de top dacă urmărim postările de pe forumurile pasionaților.

Chiar și așa, mașina fabricată în 2003 are inspecția tehnică valabilă, are asigurare valabilă, iar certificatul fiscal va fi oferit la cumpărare. Impozitul a fost plătit deja pentru anul 2020.

Echiparea este una generoasă și beneficiază de oglinzi electrice și încălzite, faruri automate, ștergătoare automate, interior sport Recaro, comenzi volan, climatizare automata și de pilot automat.

 

  1. Renault Megane Grandtour din 2004: 1.399 de euro – link anunț

Este probabil cel mai bine păstrat autoturism din lista noastră. Pe lângă faptul că se află în stare perfecta de funcționare, acest exemplar Renault Megane Grandtour din 2004 este oferit împreună cu două seturi de jante + anvelope.

Nu-l putem lăuda pentru puterea produsă, dar propulsorul aspirat pe benzină de 1,4 litri și 75 CP impresionează la capitolul fiabilitate.

Ca dotări, mașina beneficiază de geamuri electrice, de oglinzi electrice și încălzite, de închidere centralizată, senzori de lumină, cârlig de remorcare, etc.

 

  1. Opel Zafira din 2005: 1.450 de euro – link anunț

Iată și o alegere interesantă pentru familiile numeroase. Acest Opel Zafira din 2005 beneficiază de o configurație cu șapte locuri și este adus din Germania.

Reprezintă versiunea facelift a primei generații și dispune de un propulsor diesel de doi litri de 101 CP cu distribuție pe lanț, așa cum ne povestește chiar actualul proprietar. Rulajul este de 221.000 de kilometri, dar mașina se prezintă în stare bună.

Și pentru această mașină se pot scoate trei rânduri de numere roșii. Lista de dotări impresionează cu faruri xenon, climatizare automata și senzori de parcare.

 

  1. Ford Fiesta din 2007: 1.450 de euro – link anunț

Lista noastră cuprinde și un hatchback de segment B. Este una din mașinile preferate ale englezilor, înregistrând vânzări record în fiecare an alături de Ford Focus.

De altfel, acest Ford Fiesta este și cea mai nouă mașină din lista noastră, fiind fabricat în 2007. Sub capotă identificăm un motor diesel de 1,4 litri, în timp ce instrumentarul indică un rulaj de 160.000 de kilometri.

La exterior, caroseria se prezintă în stare bună, dar bara din față a fost puțin atinsă. De asemenea, lipsește carcasa oglinzii din dreapta. La interior, lucrurile se prezintă mai bine. Volanul a fost retapițat.

 

  1. Skoda Octavia Combi din 2004: 1.500 de euro – link anunț

Cea mai scumpă mașină din lista noastră vine sub forma unei Skoda Octavia Combi din 2004. Acest exemplar provine din Suedia și a parcurs până acum 239.094 de kilometri.

Sub capotă identificăm clasicul motor aspirat pe benzină de 1,6 litri. Ca dotări, mașina se laudă cu încălzire în scaune, aer condiționat și lumini automate.

După cum se poate observa și în fotografii, mașina este foarte bine întreținută. Inspecția tehnică și asigurarea sunt valabile, iar certificatul fiscal poate fi eliberat pe loc.

    Serghei Lavrov says:

    Toate gunoaiele scoase la vanzare. Astea trebuie duse la fier vechi!

Adaugă un comentariu