Ai un buget de 2500 de euro? Uite ce mașini SH îți poți cumpăra chiar acum din România!

Continuăm seria articolelor cu mașini second-hand la prețuri avantajoase. Astăzi am alcătuit o listă de autoturisme ieftine pe care ți le poți permite cu un buget de 2.500 de euro.

Și de această dată am avut mai mulți factori în vedere pentru a alcătui o listă finală. Toate autoturismele second-hand prezentate se află în stare tehnică bună și beneficiază de aer condiționat.

Toate cele opt mașini dispun de norma de poluare Euro 4, în timp ce rulajele variază între 58.000 și 220.000 de kilometri parcurși. Cea mai veche mașină din listă este din 2005, iar cea mai nouă este din 2009. După cum puteți vedea în continuare, alegerea unei masini second-hand decente este posibilă chiar și cu asemenea buget.

 

  1. Daihatsu Trevis din 2006: 2.250 de euro – link anunț

Pornim și de această dată cu o alegere cât se poate de excentrică. Daihatsu Trevis este versiunea vândută în Europa între 2004 și 2009 a lui Daihatsu Mira Gino. În esență, acesta este un vehicul din vestita clasă japoneză Kei car. Micul vehicul de oraș poartă un design retro distinctiv care ne trimite cu gândul la modelele fabricate în anii 60.

Exemplarul din anunț beneficiază de un propulsor aspirat de un litru cu 58 CP. Producătorul specifică un consum oficial combinat de 4,8 l/100 km. Mulțumită dimensiunilor compacte (lungime de 3,4 metri), mașina este considerată ideală pentru mediul urban.

Lista de dotări este surprinzător de lungă și include patru geamuri electrice, oglinzi electrice încălzite, volan Momo îmbrăcat în piele perforată, radio CD Panasonic, etc. Mașina vine cu două seturi de roți: jante aliaj cu anvelope de vară + încă un set de jante de tablă cu anvelope de iarnă. Discurile și plăcuțele de frână au fost schimbate recent.

Acest Daihatsu Trevis este vândut de un dealer care garantează kilometrajul mașinii (158.620 km) și care specifică seria de șasiul în corpul anunțului. De asemenea, oferă posibilitatea transportării mașinii până la ușa clientului fără niciun cost suplimentar.

 

  1. Ford Focus Wagon din 2009: 2.250 de euro – link anunț

Suma de 2.250 de euro îți poate aduce un Ford Focus Wagon. Exemplarul facelift din a doua generație este fabricat în 2008 și afișează la bord un rulaj de 220.000 de kilometri. Și acest vânzător a specificat seria de șasiu în anunț.

Sub capotă beneficiază de un propulsor diesel TDCi de 1,6 litri care produce 109 CP și un cuplu de 240 Nm. Fiind versiunea break, poate fi deosebit de utilă pentru familiile care au nevoie de spațiul suplimentar din portbagaj. Acesta oferă un volum util cuprins între 482 și 1.525 de litri.

Printre dotările exemplarului de față, proprietarul a decis să enumere aerul condiționat, computerul de bord, geamurile electrice, oglinzile electrice dar și cârligul de remorcare.

 

  1. Ford Fiesta din 2007: 2.390 de euro – link anunț

Continuăm lista cu încă un model Ford. De această data ne referim la un exemplar Fiesta cu un rulaj deosebit de mic raportat la anul de fabricație (2007). Mașina a fost recent adusă din Austria, iar instrumentarul de bord afișează doar 58.000 km.

Autoturismul beneficiază de un motor pe benzină cu 1,3 litri care produce 70 CP. După cum se poate observa și din fotografii, mașina se află într-o stare optică excelentă. Actualul proprietar a menționat seria de șasiu în anunț.

În materie de dotări, vehiculul vine cu aer condiționat, geamuri electrice, oglinzi electrice, computer de bord, proiectoare de ceață, etc, iar prețul de 2.390 de euro este negociabil.

 

  1. Mercedes-Benz E 280 CDI T-Modell din 2005 – link anunț 

Cel mai luxos vehicul din lista noastră vine sub forma unui Mercedes-Benz E280 CDI T-Modell fabricat în 2005. Din păcate, prețul de 2.450 de euro ascunde un impozit anual mare, dat de motorizarea diesel V6 de trei litri cu 190 CP.

Chiar și așa, breakul de aproape 4,9 metri lungime cu portbagaj de 690 l (max. 1.950 l cu bancheta pliată) beneficiază de performanțe excelente. Accelerează de la 0 la 100 km/h în 8,2 secunde, în timp ce viteza maximă este de 230 km/h. Producătorul anunță un consum extra urban de 5,9 l/100 km.

Mașina din anunț beneficiază de o lungă listă de dotări din care mentionăm farurile cu xenon, sistemul de navigație, climatizarea automata, scaunele din piele cu reglaj electric, pilotul automat și jantele cu diametrul de 18 inchi. Instrumentarul exemplarului nostru indică un rulaj de 173.000 km, iar proprietarul susține că mașina se află într-o stare foarte bună, acceptând orice test autorizat.

 

  1. Dacia Sandero din 2009 – link anunț

Lista noastră nu ar fi fost completă fără un autoturism fabricat pe plan local. Această Dacia Sandero, echiparea Laureate, beneficiază de fiabilul propulsor pe benzină de 1,4 litri.

Ceasurile de bord indică un rulaj de 114.600 de kilometri, dar aceștia au fost realizați integral în Germania. Autoturismul se prezintă în stare excelentă și dispune de carte service. De asemenea, istoricul mașinii poate fi verificat în rețeaua Dacia-Renault.

Lista de dotări nu este extrem de cuprinzătoare, dar include proiectoare de ceață, aer condiționat, volan reglabil, scaun șofer reglabil pe înălțime, geamuri și oglinzi electrice. Proprietarul ne anunță că prețul este foarte ușor negociabil, dar doar la fața locului.

 

  1. Mazda 3 din 2006 – link anunț

A doua japonzeză din lista noastră vine sub forma unei Mazda 3 cu 163.000 km la bord. Beneficiază de același motor diesel de 1,6 litri ca modelul Ford Focus menționat mai sus.

Compacta face parte din oferta unui dealer din Timișoara care pare specializat pe modele Mazda. Modelul din anunț beneficiază de carte service și provine din vestul Europei. Mașina a fost achiziționată direct de la proprietar.

Ca dotări, mașina se remarcă prin climatizarea automată, comenzile de pe volan, senzorii de ploaie și prin farurile automate.

 

  1. Skoda Roomster din 2007 – link anunț

Skoda Roomster este un autoturism dedicat șoferilor care apreciază spiritul practic.  Ampatamentul său este mai mare cu 155 de milimetri față de o Skoda Fabia din generația contemporană, ceea ce oferă mai mult spațiu pentru pasagerii din spate.

Tot în spate identificăm cele trei locuri individuale pe care cei de la Skoda le numesc Varioflex și portbagajul generos care oferă un maximum de 1.780 de litri.

Sub capotă identificăm un propulsor diesel cu trei cilindri de 1,4 litri. Deși motorul nu este recunoscut pentru un rafinament exemplar, fiabilitatea este bună, în timp ce consumul combinat este de doar 5,1 l/100 km. Instrumentarul acestei mașini afișiează un rulaj de 110.000 km.

Autoturismul din anunț beneficiază de climatizare automată, geamuri electrice față și spate, proiectoare de ceață cu funcție cornering, spălătoare de faruri și de tapițerie mixtă cu piele și textil.

Anvelopele sunt noi, iar proprietarul susține că mașina a beneficiat de o revizie consistentă (schimbare ulei, filtre, kit de distribuție, freon instalație AC) în urmă cu 2.000 km.

 

  1. BMW 118i din 2007 – link anunț

Iată că 2.500 de euro îți pot aduce și un BMW Seria 1 din prima generație (E87). Mai mult de atât, exemplarul din anunț este versiunea facelift.

Încă de la începutul textului, actualul proprietar ne anunță că nu mai dorește negocierea prețului. Sub capotă identificăm un propulsor pe benzină cu patru cilindri și 143 de cai-putere. Această motorizare nu este cunoscută pentru o fiabilitate de top, dar la un rulaj de 160.000 de kilometri, nu ar trebui să fie probleme.

Compacta bavareză este adusă din Germania și beneficiază de comenzi pe volan, pilot automat, sistem start-stop, scaune încălzite, senzori de lumini și ploaie, senzori de parcare spate și de oglinzi încălzite.

    BlogRulote says:

    Este o perioada destul de intunecata pentru piata auto in aceste zile datorate Covid -19, iar articolul prezentat poate ajuta pe multi doritori.

Adaugă un comentariu