Buzău: Semafoarele, înlocuite cu inimioare

Buzoienii se pregătesc mai abitil ca oricine pentru 14 februarie, sărbătoarea de Valentine’s Day. Astfel, viceprimarul urbei muntene a cerut ca săgeţile de pe culoarea roşie a semafoarelor să fie înlocuite de inimioare.

Conform presei locale, viceprimarul Ionuţ Apostu a dorit să vină cu un simbol de Ziua Îndrăgostiților şi a cerut ca săgeţile de pe culoarea roşie a semafoarelor să fie înlocuite de inimioare. Din păcate, polițiștii de la Rutieră nu au fost anunțați de inițiativă.

Incredibil! Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?’

Iniţiativa autorităţilor buzoiene a fost adusă la cunoştinţa conducerii Poliţiei municipiului Buzău, numai că un angajat al serviciului a uitat să-i informeze atât pe şeful Biroului Rutier din cadrul instituţiei, subcomisarul Cosmin Rădulescu, cât şi pe şeful Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, comisarul şef Silviu Dinu.

Cum arătau reclamele la PECO în comunism

Planul ascuns al lui Nicolae Ceaușescu: Voia să meargă cu mașina pe sub București

Contactat de sansanews.ro, comisarul şef Silviu Dinu a crezut că este o glumă: “Avem noi aşa ceva în oraş? Glumiţi? Nu ştiu nimic despre acest lucru şi cred că ar trebui să întrebaţi la domnul Rădulescu ( n.r. subcomisarul Cosmin Rădulescu), dânşii la municipiu poate ştiu mai multe, pe noi nu ne-a anunţat nimeni nimic”.

De ce în perioada comunistă se circula alternativ duminica? Cine avea voie să circule liber?

La nivelul Poliţiei municipiului Buzău am anunţat, deoarece am crezut că avem nevoie de aprobare de la dânşii, numai că domnul comandant Marius Ivan ne-a explicat că nu avem nevoie, Deci, noi am informat că vom pune aceste inimioare pe culoarea roşie a semafoarelor. Ne aflăm în Luna Iubirii şi sărbătorim Ziua Îndrăgostiţilor’, și-a explicat gestul Ionut Apostu.

Foto: sansanews.ro

Adaugă un comentariu

Articole similare