Ca în desene animate. Cum a fost prins un hoț chiar în mașina pe care o furase

Viitorul nu sună deloc bine pentru hoții de mașini. Poliția merge mână-n mână cu tehnologia. Oamenii legii din Seattle au prins un hoț de mașini cu ajutorul celor de la BMW, care au identificat poziția autovehiculului furat și l-au încuiat înăuntru de la distanță.

Un hoț a ajuns faimos în întreaga lume după ce s-a trezit închis în BMW-ul 550I pe care-l furase. Întâmplarea a fost făcută publică de oamenii legii.

„Proprietarul mașinii a împrumutat-o unui prieten neglijent care a uitat cheile în vehicul când a returnat-o. Suspectul a profitat și a fugit cu mașina’, au scris pe blog lor polițiștii din Seattle.

Când a descoperit că i-a dispărut mașina marca BMW 550I, proprietarul a anunțat poliția, care a cerut ajutorul celor de la reprezentanța BMW. Angajații producătorului auto au reușit să blocheze ușile și le-au transmis polițiștilor unde se află vehiculul. Ba mai mult, pentru ca ironia să fie completă, aceștia au preluat și controlul asupra sistemului audio al mașinii și au transmis hoțului mesajul „nu eu sunt blocat aici cu tine, tu ești blocat aici cu mine’.

Ulterior, hoțul în vârstă de 38 de ani a fost găsit de oamenii legii dormind pe scaunul șoferului. Acesta a fost arestat pentru furt auto și posesie de droguri.

taguri
Adaugă un comentariu