Calitatea percepută va fi argumentul forte al lui Renault Austral. Mai avem o lună până la lansare, dar și câteva imagini noi.

Se vorbește deja de ceva timp despre Renault Austral, succesor al seriei de SUV-uri compacte Renault Kadjar. Numărătoarea inversă până la lansare nu mai are mult și, ca să nu ne plictisim așteptând, francezii ne-au oferit imagini noi cu detaliile interioare.

Tremenul „premium' nu a fost folosit în comunicatul care a însoțit imaginile respective, însă cert este că interiorul lui Renault Austral va insista pe eleganță și design avansat. Calitatea materialelor va fi evident ridicată, ca și acuratețea asamblării. La nivel de „excelență', după cum s-a afirmat oficial.

Zona superioară a planșei de bord va avea aspect mat și va fi fină la atingere. O delicată linie luminoasă LED va fi prezentă pe aproape toată lățimea interioară și se va prelungi pe panourile portierelor. Unele dintre cele mai pretențioase seturi de ornamente din lemn vor fi prelucrate după tehnica japoneză make-e (este vorba de aplicarea lustruită a unor pigmenți metalici pe suprafață, de natură să evidențieze într-o manieră aparte textura natural a lemnului). Cromul satinat va fi prezent în conturarea unora dintre elementele tehnice, cum ar fi gurile de ventilație.

Personalitatea interioarelor specific seriei Austral va insita pe rafinate contraste ton pe ton și pe integrarea unor detalii definitorii atât în panourile portierelor și în planșa de bord, cât și în desginul scaunelor. Despre acesta din urmă se spune că a fost elaborate cu deosebită atenție.

Dacă tot ce v-am înșirat până aici vă duce cu gândul la un SUV premium de clasă cel puțin mare, greoi și impozant, să nu pierdem din vedere că Renault Austral va rămâne un vehicul prietenos cu uzul familial current, având o lungime de 4,51 m (ceea ce îl situează în segmentul superior al clasei compacte) și o distinctă notă dinamică.

Adaugă un comentariu