Renault renunță la Kadjar – înlocuitorul său se va numi Austral

În urma unui scurt video teaser lansat pe internet, Renault anunță numele noului crossover din segmentul C. Acesta se va numi Austral și îl va înlocui în gamă pe actualul Kadjar.

Zvonuri privind noua generație a lui Kadjar au plutit în aer încă de la începutul anului, însă veștile sunt sigure acum. Noul model va fi disponibil pentru clienți încă de la începutul anului viitor. Oficialii Renault declară că denumirea este derivată din latinul “australis”, cuvânt ce se traduce ca “malul de sud” în limba română.

“Austral rezonează bine în multe limbi europene, printre care se numără și franceza. Este un aspect important pentru un brand care este mândru de originile sale”, a declarat Sylvia Dos Santos, Manager Strategy Naming Model. “În același timp, Austral evocă vitalitatea și căldura emisferei sudice. Este un nume care invită la călătorie și este perfect pentru un SUV.”

Singurul aspect de care ne putem pronunța după vizionarea acestui scurt video este că numele lui Austral va sta mândru pe hayonul SUV-ului, așa cum este și cazul lui Megane E-Tech.

Adaugă un comentariu