Accident de „Final Destination”! O bară a căzut dintr-un camion și a străpuns parbrizul mașinii din spate

Un accident înfiorător s-a petrecut sâmbăta trecută, în județul Vaslui. Pe modelul unei scene memorabile din filmul de groază „Final Destination 2′, o bară de metal s-a desprins din încărcătura unui camion și a aterizat în habitaclul mașinii din spate, după ce i-a străpuns parbrizul.

Obiectul a trecut prin geam în dreptul scaunului pasagerului din față, unde se afla o femeie în vârstă de 50 de ani, din Vaslui. Bara metalică a lovit-o puternic în cap, provocându-i un traumatism cranio-cerebral.

 

Citește și:

LEGEA RADARELOR: modificări importante! Nimeni nu mai scapă!

Faci asta la volan şi te trezeşti direct FĂRĂ PERMIS pentru 90 de zile!

 

Accidentul improbabil a avut loc în comuna Costești, din județul Vaslui. Șoferul mașinii Daewoo Matiz oprise pe marginea drumului, după ce telefonul l-a notificat sonor că primise un SMS. Odată tras pe dreapta, acesta a coborât din autoturism pentru a vorbi la telefon cu persoana care îi scrisese. Acesta este momentul când conducătorul camionului a intrat în depășire, iar bara s-a desprins din încărcătură.

Din fericire, femeia era conștientă în momentul în care a fost preluată de paramedicii sosiți la fața locului. Aceștia au transportat-o la Spitalul Clinic Județean de Urgență Vaslui, unde a fost internată pentru a primi toate îngrijirile medicale necesare.

Soțul acesteia, care se afla la volanul mașinii din spatele camionului, nu a suferit nicio leziune, anunță Profit.ro.

Șoferul ansamblului format din capul de TIR și semiremorcă a fost testat cu alcooltestul, iar rezultatul a fost negativ. În cauză s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă‘, a declarat un purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

 

 

Sursa foto: Libertatea.ro

Adaugă un comentariu