Cannonball Run în timpul pandemiei: Un nou record a fost stabilit într-un mod discret

Cea mai lungă și mai controversată cursă din lume a fost realizată într-un timp record chiar în timpul pandemiei de coronavirus.

Niciodată nu este un moment bun pentru a alerga cu viteză pe drumurile publice, dar acești tineri au prins momentul ideal și au realizat celebra cursă de la New York la Los Angeles în doar 26 de ore și 38 de minute. Punct de plecare: Red Ball Garage (New York), punct de sosire: Portofino Hotel & Marina, Redondo Beach (California), distanță totală parcursă 4.546,9 km.

Nu se știe exact câți oameni au participat la această cursă, dar postarea de pe Instagram prezintă un Audi A8 L din 2019 cu portbagajul ocupat de un rezervor suplimentar de mari dimensiuni. Nu știm ce motorizare a fost utilizată, dar știm cu siguranță că viteza medie a călătoriei (171 km/h) a fost mai mare decât cea de 165 km/h pe care au înregistrat-o vechii deținători ai recordului, care au obținut performanța anul trecut la bordul unui Mercedes-AMG E 63 cu peste 700 CP.

Majoritatea comentariilor postării condamnă un astfel de comportament, indiferent de perioada în care ar fi fost realizat, mai ales acum când au fost impuse restricții de circulație. Chiar și așa, cel mai probabil, pericolul de pe drum a fost redus semnificativ, din cauza lipsei traficului.

Deținătorii actuali ai recordului știu că este de prost gust ce au făcut, mai ales că au pornit dintr-o zonă decimată de pandemia de Coronavirus. Până la noi comentarii, aceștia au spus că vechiul record rămâne în picioare, iar cursa nebună de la bordul acestui Audi A8 L cu blocurile optice din spate parțial acoperite va primi o notă de subsol în istoria evenimentului.

View this post on Instagram

[SWIPE RIGHT] Only a few months have passed since we reported that the New York-to-Los Angeles Cannonball record was broken. It's allegedly been broken again. The 26 hour, 38 minute time—which beats the record set in November by more than 45 minutes—appears to be legitimate, according to former record-holder and Cannonball insider @edbolian. @alexroy144, another former record-holder, also said the new claim is credible based on his analysis of multiple sources. All we know about these new drivers is that there were three, maybe four of them, and that they were driving a white 2019 Audi A8 sedan with a pair of plastic fuel tanks ratchet-strapped into its trunk. They started at the Red Ball Garage in New York City and ended at the Portofino Hotel & Marina in Redondo Beach, California, the traditional start and end points of a Cannonball attempt. Do you condone a fast-paced cross-country road trip during a national emergency?

A post shared by Road & Track Magazine (@roadandtrack) on

Adaugă un comentariu