Carantina coronavirus în Spania nu este negociabilă. Cum acționează poliția (VIDEO)

Un clip postat pe Internet arată o patrulă de poliție imobilizeazând un motociclist care a încălcat condițiile de carantină.

Citește și:

Decizie radicală luată de Waze în România

Criza coronavirus: Grupul Volkswagen nu exclude scenariul concedierilor, dacă nu se vor lua „măsuri drastice’

Echipele de Formula 1 din Marea Britanie vor colabora pentru fabricarea unui nou tip de ventilator medical

Coronavirus – Pot să-mi duc soția/soțul cu mașina la serviciu? Ce spune Poliția

Șoferii din Emiratele Arabe Unite sunt testați pentru coronavirus din mașini

Unui motociclist spaniol i s-a adus aminte cât de drastice sunt măsurile luate de poliție în contextul carantinei cauzate de coronavirus.

Un clip postat de un utilizator Facebook pe rețeaua de socializare surprinde un schimb dur de replici între o patrulă de poliție și un motociclist. Nu înțelegem ce anume spun, însă limbajul corpului, tonul vocii și ceea ce se întâmplă ulterior sunt indicii clare că discuția nu a fost una cordială.

În momentul în care motociclistul împinge unul dintre polițiști, este tras jos și imobilizat, în ciuda rezistenței pe care încearcă să o opună. Nu este o filmare ușor de urmărit, însă este un bun memento despre importanța respectării măsurilor impuse de autorități. Nu face nimănui viața mai ușoară, însă este cel mai important lucru pe care putem să îl facem acum.

Spania este una dintre cele mai puternic afectate țări europene de epidemia SARS-Cov-2. Aici s-au înregistrat până în prezent aproape 80.000 de cazuri de infectare și peste 6.500 de decese. La nivel mondial sunt înregistrate 786.000 de cazuri și 37.800 de decese. 165.000 de pacienți au fost tratați.

Epidemia coronavirus în România a depășit ieri pragul de 2.100 de cazuri de infectare, dintre care aproape 600 sunt doar în județul Suceava — ceea cea a dus la carantinarea totală a județului. Până acum sunt înregistrate 65 de decese.

Adaugă un comentariu