Care a fost prima mașină a vedetelor

vezi galeria foto

Prima mașină și prima iubire nu se uită niciodată. Înainte să aibă automobile de zeci de mii de euro, vedetele de la noi au condus mașini vechi. Care a fost însă prima mașină a vedetelor autohtone?


Prima mea maşină a fost un Oltcit, mi-am cumpărat-o prin 94 pe când eram la ProFM. Mi-a luat ceva timp să adun banii, cred că a costat 1.400 de dolari. Am strâns eu jumătate din bani şi cealaltă mi-a împrumutat-o Adrian Sârbu. I-am dat banii înapoi, în timp, câte 50 de dolari pe lună', a declarat Andi Moisescu în urmă cu ceva vreme.

Nici Cabral nu stătea mai bine cu finanțele la începuturile carierei: Prima mea mașină a fost o Dacia Break 1400 vișinie. Am cumpărat-o second hand, în rate. Nu pot să zic că a fost prima mea dragoste că era cam vai de ea', și-a amintit amuzat Cabral într-o declaratie pentru auto-bild.ro.


Mihai Bendeac a avut prima mașină în urmă cu 11 ani. Era un Tico', a rememorat actorul care între timp a mai schimbat vreo 12 mașini.

Dan Bittman a avut prima mașină în 1992. Am avut un Volvo verde, cu două uși, coupe, pe care l-am cumpărat din Olanda. Nu mai știu exact ce model. Era un second-hand impecabil, curgeau tablele de pe ea. Abia am ajuns cu ea în țară. Apoi am vândut-o și mi-am luat un BMW, ne-a povestit cântărețul în exclusivitate.


Mihai Morar s-a îndrăgostit atât de mult de prima sa mașină de serviciu, încât a cumpărat-o. Era un Tico. Mașina de serviciu de la radioul unde lucram. Pentru că prima dragoste nu se uită niciodată, am cumpărat acea mașină și încă o mai am în familie', ne-a spus realizatorul radio.


CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE