Cât costă un parapet pentru Podul Grant

Compania Municipală Străzi, Poduri şi Pasaje Bucureşti (CMSPPB) a lansat o licitație de trei milioane de lei, adică aproape 632.000 de euro, fără TVA, pentru un parapet și plase de protecție de la Podul Grant.

Citește și:

Depăşire la limita nebuniei pe Autostrada Timisoara – Arad (Video)

Manevra unui şofer din Constanţa putea să conducă la un accident teribil (Video)

Din anunțul publicat în SEAP referitor la achiziția publică reiese că „se vor achiziţiona lucrări de realizare desene de execuţie, procurarea, transportul şi montajul unui parapet de siguranţă cu grad de protecţie tip H4B W2, inclusiv a plaselor protecţie peste zona electrificată, pentru întreg pasajul denivelat suprateran Pod Grant, conform cerinţelor din caietul de sarcini şi anexele acestuia.

Cantitatea totală ce va fi achiziţionată este de 3.985 ml parapet de siguranţă şi 297 ml plase de protecţie peste zona electrificată’. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 28 octombrie.

Sursa: libertatea.ro

Podul Grant se află la prima intervenţie după mai bine de 12 ani de la ultimele reparaţii. Pasajul supratraversează liniile de cale ferată şi face legătura între b-dul Ion Mihalache şi Calea Giuleşti.

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare