Ce a pățit Ianis Zicu după ce a fost oprit de Poliție și ce le-a făcut fotbalistul oamenilor legii!

Ianis Zicu a fost amendat duminică seară de o brigadă de la Poliţia Rutieră pentru că nu avea aprinse farurile. Supărat nevoie mare, fotbalistul a dezvăluit faptul că cei care l-au amendat aveau o maşină cu defecţiuni şi mai mari la sistemul de iluminare.

Ianis Zicu a povestit luni o întâmplare recentă în care a fost implicat chiar în București. “Aseară, când am iesit din curte, sistemul de iluminare al masinii nu era pe modul automat… prin urmare am uitat să aprind farurile… Fiind un bulevard iluminat nu mi-am dat seama imediat că nu sunt aprinse. La 100 de metri de casa pe Bulevardul Pipera mă opreste acest domn și îmi spune ca am probleme cu farurile. Opresc motorul și îl pornesc din nou. Farurile erau în continuare stinse. Imediat mi-am dat seama și le am pus pe modul automat și au pornit luminile. A mers domnul politist la mașina și m-a amendat”, a scris pe Facebook Zicu.

Acesta a continuat: “Dar, vă rog să priviți pozele cu mașina de POLIȚIE :)…….are o defectiune în partea din dreapta fata și încă una în partea din stânga spate…nu îi functionează un far și un stop….eu am să platesc amenda pentru că este corect si normal sa suport orice consecinta legală atât timp cât eu nu aveam luminile aprinse pe un drum public (chiar dacă mașina mea nu avea nicio defectiune și doar am omis să aprind farurile pentru câteva secunde). Dar este corect sa fiu judecat de “cineva” care chiar are defectiuni mari la sistemul de iluminare al masinii și circula asa pe drumurile publice punand in pericol viata oamenilor?”.

Fotbalistul a încheiat cu o întrebare retorică: “Oare pe domnul din imagine o să-l tragă cineva la răspundere pentru că folosește o mașină care nu este corespunzatoare din punct de vedere tehnic?”.

Postarea lui Zicu a strâns peste 400 de likeuri și 45 de shareuri.

Foto: Facebook

Articole similare