Ce inconștienți! Vezi cum s-au șicanat doi șoferi în județul Buzău! | VIDEO

Mulți dintre șoferii din România par de-a dreptul inconștienți. Un incident se putea termina tragic după ce doi conducători auto s-au șicanat în trafic.

Incidentul a avut loc e DN22 Râmnicu Sărat – Brăila, în apropiere de localitatea buzoiană Râmnicelu. Protagoniști? Șoferul unei autoutilitare Mercedes și cel al unui Volkswagen Golf 4.

După o serie de șicane periculoase desfășurate pe o distanță de câțiva kilometri, șoferul dubei blochează autoturismul la intrare în localitatea Râmnicelu. Apoi, mai mulți bărbați au coborât din autoutilitară pentru a-i da o lecție posesorului mașinii marca Volkswagen.

Incidentul a fost filmat de un alt participant la trafic care circula regulamentar. Nu se știe cum s-a terminat cearta dintre șoferi.

Vezi AICI IMAGINI!

Sursa: Ramnic Press

    ioala says:

    Pai voi ca jurnalisti ,nu aratati politiei imaginile astea ? Pai dubistii astia ne omoara pe strazi ca sunt inconstienti si tupeisti (90% din ei) . Ala clar ii punea viata in pericol celui cu autoturismul fortand intrarea sa pe contrasens si punand frane intentionat,mai avea si o gramada de oameni in cabina( cate locuri are o duba de genul??) si dupa cum are si semnele cu viteza limita care o are obligatoriu de respectat,el a incalcat si acolo legea.

Adaugă un comentariu