Ce mașini au miniștrii Guvernului Cioloș

Când vine vorba de automobile, miniştrii din Guvernul condus de Dacian Cioloş au un “parc auto” destul de variat. De la SUV-uri și limuzine germane, până la automobile mai ieftine. Cu toate acestea, niciunul nu deține un Logan.

Ministrul Educației, Adrian Curaj, este fan Opel. Dar nu orice fel de Opel, ci Corsa. Acesta are trei mașini Opel Corsa fabricate în 2007. Câte una pentru el, soţia şi fiica sa. Acesta mai are și un Ford Focus fabricat în 2012.

Vicepremierul Costin Borc, are o singură maşină un Volkswagen Golf 7 nou, cumpărat chiar anul acesta. Automobilul poate ajunge și la 34.000 de euro cu tot cu opțiuni.

golf7

Anca Dragu, ministrul Finanţelor, stă bine la categoria mașini. Aceasta deține două maşini şi un scuter: un Mercedes CLA din 2014, o Mazda 6 din 2002 şi un scuter Yamaha T-Max din 2001.

Cristiana Paşca Palmer, ministrul Mediului, are în garaj un Audi S4 fabricat în 2011. Modelul are sub capotă 333 de CP, cam poluantă pentru un ministru al… mediului.

Mihnea Motoc, ministrul Apărării, conduce Jaguar X Type fabricat în 2008 şi un Mercedes E 200, fabricat în 2014.

Aura Răducu, ministrul Fondurilor Europene, preferă siguranța. Aceasta deține un Saab fabricat în 2008. Modelul cu pricina nu este specificat în declarația de avere.

Există şi 7 miniştri care nu au maşină proprie, chiar premierul Cioloş renunţând la maşina personală anul trecut.

Sursă: gandul.info

Adaugă un comentariu

Articole similare