Ce s-a întâmplat cu acţiunile Tesla după gluma neinspirată a lui Elon Musk

În ultima săptămână, acţiunile companiei Tesla au scăzut pe fondul speculaţiilor asupra situaţiei financiare, a unui accident mortal care a avut loc în Statele Unite cu o maşină automată produsă de Tesla și a unei glume neinspirate făcute de Elon Musk.

Acțiunile au scăzut cu aproape o cincime din valoare în ultima săptămână, după ce Musk a făcut o glumă pe data de 1 Aprilie, pe Twitter.

„În ciuda eforturilor intense de a strânge bani, inclusiv vânzarea în masă a ouălor de Paşti, suntem trişti să prezentăm faptul că Tesla a trecut complet şi total în faliment. Deci, în faliment, nu-ţi vine să crezi’, A postat Musk pe Twitter de Ziua Păcălelilor.

Sistemul Autopilot de pe Tesla Model X nu poate evita obstacole în anumite condiţii

Vrei să cumperi o Tesla second din România? Nu prea ai de unde alege

Acest lucru nu a rămas fără urmări și acțiunile companiei au înregistrat scăderi, ajungând la 250 de dolari pe acțiune. Totuși, în ultimele două zile acţiunile companiei producătoare de maşini electrice Tesla au crescut la 258 de dolari/acţiune, după ce firma a anunţat o creştere în primul trimestru a producţiei Modelului 3.

În urma scandalului automobilelor care vin cu întârziere, Tesla s-a angajat să construiască 2.500 de modele Tesla M3 pe săptămână până la sfârşitul trimestrului.

IMAGINI INCREDIBILE! Cum arată 335.000 DE MAȘINI ABANDONATE! VIDEO

Adaugă un comentariu