Cea mai veche Dacia 1300 din România, printre vedetele întâlnirii Dacia Clasic 2016

Sâmbătă, 7 mai 2016, Piața Sfatului din Brașov va deveni locul de pelerinaj al pasionaților de modele clasice Dacia. Peste 50 de automobile istorice și-au anunțat în acest participarea la întâlnirea Dacia Clasic, ajunsă în acest an la cea de-a opta ediție.

Iată cum a fost la ediția de anul trecut a întâlnirii Dacia Clasic.

Vedeta incontestabilă a evenimentului se anunță o Dacia 1300 din 1969, care poartă cu mândrie seria de șasiu numărul 00002. Aceasta a fost salvată de un sucevean care a restaurat-o cu multă dragoste (și muncă, bineînțeles), transformând-o din candidată la programul RABLA, într-o bijuterie de paradă.

La întâlnirea Dacia Clasic vor fi prezente și alte modele rare precum Dacia 10, Dacia D6 Estafette, dar și mașina celebrului violonist român stabilit în Marea Britanie, Remus Azoiței, un Renault 12 cu volanul pe partea dreaptă.

Proprietarii de Dacii își vor da întâlnirea sâmbătă dimineață în parcarea Motelului Timișul de Jos, de unde la ora 10 vor porni în coloană către Piața Sfatului. Acolo vor putea fi admirate de public până la ora 13:30, după care dacioții se vor retrage la Timișul de Jos, unde vor avea loc și concursuri.

Ne vedem sâmbătă!

Adaugă un comentariu