Cel mai ciudat comportament! Cum face un șofer trei greșeli majore în 30 de secunde, punând în pericol viața celorlalți | VIDEO

Șoseaua este spațiul în care se întâlnesc șoferi din toate categoriile: cu sau fără experiență, teribiliști, calmi, profesioniști, instigatori sau neatenți. Șoferul din imaginile de mai jos are toate șansele să câștige premiul de “Neatentul anului”.

Bărbatul de la volanul unei Dacii Sandero reușește în doar 30 de secunde să comită trei greșeli, a doua dintre ele cu mari șanse să pună în pericol viața celorlalți participanți la trafic.

Pentru început, la schimbarea direcției de mers, bărbatul semnalizează dreapta și trece pe banda din stânga. Apoi, intră pe contrasens, deși din față veneau și alte mașini. În cele din urmă, pentru ca tacâmul să fie complet, într-o curbă, conducătorul auto trece de pe banda sa de circulație pe cealaltă.

Filmulețul a fost postat pe site-ul trafictube.ro de un conducător auto care circula regulamentar. Acesta a adăugat: “Acțiunea se petrece la ieșirea de pe autostrada A1 spre Pitești. Domnul din Sandero este un bătrân trecut de 70 de ani însoțit de două domnișoare de vârstă apropiată. Omul nu avea nicio treabă, era senil și privea doar înainte”

Vezi AICI IMAGINI!

Adaugă un comentariu