Cel mai haotic șofer din România! Uite cum conduce posesorul unui Passat | VIDEO

Unii conducători auto nu au ce căuta pe drumurile publice. Acesta este și cazul posesorului unui Volkswagen Passat care s-a crezut pe o pistă și i-a speriat pe ceilalți participanți la trafic cu comportamentul său.

Iată noul model Dacia! Când se lansează

Doar în România se poate așa ceva! Lucrări ilegale la SERVICE! A pățit-o și mașina ta?

Șoferul unui Volkswagen Passat a ajuns în centrul atenției pentru modul în care conducea nebunește pe o șosea. Bărbatul făcea dreapta, făcea stânga, de pe o bandă pe alta, pune frână în mod inexplicabil, punând în pericol viața celorlalți participanți la trafic.

 

E LEGE! Reguli NOI pentru ȘOFERII români! De azi totul e mai simplu

Acesta a fost filmat de un alt șofer care i-a transmis: “Te-am filmat, băi, și o să ajungă înregistrarea la poliție!”.

Postat pe Facebook, filmulețul a adunat peste 450.000 de vizualizări și aproape 6.000 de share-uri. Internauții s-au arătat contrariați de comportamentul bărbatului cu numere de Constanța: “Ce era în capul lui?”, a scris un tânăr. Altcineva a adăugat: “Ce mica e lumea … este vecinul meu idiot. Adevărul e că așa conduce mereu și nu poți să îi zici nimic că te amenință cu bătaia că cica este fost karatist”.

Vezi AICI imagini!

  Alina says:

  Un articol cu mai multe surse puteati scrie? Nu vad nicaieri nici o imagine si nici un video…

  Cristi says:

  Am un topor in masina. Sper sa ma intilnesc cu gunoiul asta !

  Fane says:

  ceee sa zic.. 😉 sa bagat un pic in fata si gata va-ti aprins.. 😉 si mielusei astia din masina la fel.. 😉 daca coboara unu jmeker la voi va-ti p*sat pe voi cum sa p!sat si asta cu telefonu.. 😉 k era asa speriata.. 😉 k nu la mai ridicat.. 😉 va-ti intreba k poate a fost o faza inainte? k poate jmekeru cu porsche ia taiat fata intai si ia puse frane? nuu.. 😉 voi puneti botu ala umed de oite la tot ce se scrie si ce filmeaza nush ce hipster pe fb.. 😉

  allfire says:

  Domnu Fane care stai cam prost cu limba romana te rugam sa stai linistit . Am observat ca ii tii partea. Inseamna ca vrei sa fii partas la procesul lui penal. Deja te-am invitat…ca esti bucuros sau nu… am anuntat si am aranjat treaba asta cu niste prieteni de la parchet din zona. Teribilismul mai trebuie si educat intr-un fel !

Adaugă un comentariu