Dacia Sandero 2019: primele imagini ale noii generații

Dacia Sandero ar urma să primească o nouă generație în 2019, la șapte ani de la debutul actualului model. 

Decontarea directă RCA se extinde

Odată cu noul Sandero va sosi o împrospătare în gama Logan și va fi actualizată și modelul Sandero Stepway. Noul Sandero va împărți cu Logan o platformă tehnică nouă, înrudită cu cea a lui Clio. În același an, Clio va primi o nouă generație, dar nu este clar dacă Dacia va primi platforma lui Clio IV, sau dacă va fi făcut un salt mai curajos și se va merge direct pe platforma lui Clio V.

Podul peste Șoseaua Virtuții e aproape gata

Introducerea unei platforme tehnice noi în gama Dacia le va permite inginerilor să integreze tehnologii noi și să îmbunătățească nivelul de siguranță în acest portofoliu. Atât în materie de siguranță pasivă, cât și în materie de siguranță activă. Acest aspect este esențial pentru Dacia, o marcă ale căror modele încă nu au atins cele cinci stele de siguranță ale EuroNCAP. Însă, în viitor, Dacia se va orienta către proiectarea de modele mai sigure în măsura în care vor putea să le ofere la un preț competitiv și clienții vor fi interesați de siguranță la fel cum sunt atrași de preț.

Record pe Transfăgărășan: Viteză medie de 122.7 km/h

Dacia Sandero împarte platforma tehnică cu Logan încă de la momentul debutului pe piață. În mod evident, Sandero nu va fi înlocuit fără ca Logan să se bucure de aceleași elemente tehnice. Vorbim atât despre gama de motorizări, cât și despre platforma în sine, cu tot ce implică acest lucru.

Ce se întâmplă cu duplicatul cărţii de identitate a maşinii

Iată cum cred francezii de la Autoplus că va arăta noua Dacia Sandero 2019. (Foto: Autoplus.fr)

Dacia Sandero 2019

Adaugă un comentariu