Podul peste Șoseaua Virtuții e aproape gata

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că podul peste Șoseaua Virtuții e aproape gata, acesta fiind una dintre soluțiile pentru fluidizarea traficului. Edilul a omis să precizeze în ce stadiu se află drumul expres până la Autostrada A1, considerat cel mai important element al proiectului „Penetrație Ciurel’.

VESTEA care a emoționat întreaga planetă: Michael Schumacher nu mai este în comă!

Decizie ȘOC pentru economie: Dacia oprește producția unui model la fabrica din Mioveni

„Traficul reprezintă, în momentul de faţă, cea mai serioasă problemă a Bucureştiului. Timp de 25 de ani nu s-a făcut aproape nimic pentru a se contracara efectul creşterii exponenţiale a numărului de vehicule care circulă în Capitală, a precizat, miercuri, Gabriela Firea.

Primarul general al Capitalei a precizat că Podul hobanat peste Șoseaua Virtuții este finalizat în proporție de 85,5 la sută.

Conceput pentru a fluidiza traficul, podul de la Ciurel face parte din proiectul „Penetraţie Splaiul Independenţei-Ciurel-Autostrada Bucureşti Piteşti”, compus din două părţi. Prima dintre ele are ca scop construirea podului peste Șoseaua Virtuții și peste râul Dâmbovița, în vreme ce a doua ar viza construirea unui drum expres care să facă legătura cu Autostrada București-Pitești, ca alternativă la bulevardul Iuliu Maniu.

Sursa: libertatea.ro

Adaugă un comentariu

Articole similare