Cel mai ieftin Ferrari din lume costă cât un Cielo

Cauți să-ți cumperi mașină, dar bugetul tău se oprește la 250 de dolari? Nu ai prea multe variante la dispoziție, dar te poți descurca. Spre exemplu, poți opta pentru un Cielo, un Tico sau… un Ferrari 599 GTB Fiorano.

Ai citit bine: vorbim despre un Ferrari 599 la preț de Cielo sau Tico. Supercarul provine din China, acolo unde a fost confiscat recent de poliție în urma unui accident rutier.

Oamenii legii au descoperit că autoturismul circula cu plăcuțe de înmatriculare false și fără asigurarea obligatorie. Versiunea chineză a RAR-ului nu deține absolut nicio informație cu privire la acest Ferrari, astfel că autoritățile nu permit înscrierea sa în circulație. Cu alte cuvinte, nu va putea fi condus niciodată pe teritoriul Chinei.

 

Citește și:

Lumea PLÂNGE pe străzi: Nu-l vom mai vedea vreodată pe Michael Schumacher! Adevărul DUREROS!

O NOUĂ metodă de FURT din maşini face ravagii! Iată cum te păcălesc HOŢII cu o monedă

Scene UIMITOARE: Operație pe inimă, pe marginea drumului pentru salvarea unui motociclist

COD RUTIER 2019. Motive de bucurie pentru ŞOFERI! Iată noua LEGE

Toţi ŞOFERII DE TIR trebuie să ştie: iată noul DISPOZITIV OBLIGATORIU din 15 iunie

 

Astfel, autoritățile îl vând strict pentru piese. Ferrari 599 GTB Fiorano va fi scos la licitație săptămâna aceasta, prețul de pornire fiind de 250 de dolari – echivalentul a 1.050 de lei.

Totuși, potrivit jurnaliștilor de la The Sun, cumpărătorul va trebui să scoată din buzunar încă 6.000 de lei pentru a acoperi amenzile acumulate în timp de fostul proprietar, pentru neplata parcării.

Un Ferrari 599 trece lejer de 90.000 de euro, chiar dacă are 13 ani vechime, deci propunerea autorităților chineze este o ocazie unică în viață. Dacă ai visat mereu să deții un Ferrari, acum este momentul.

 

Sursa: The Sun / Sursa foto: pxhere.com

Adaugă un comentariu