Cel mai mic dintre SUV-urile mărcii cehești, Skoda Kamiq, abordează a doua parte a carierei cu un facelift bine calibrat.

Pentru că Skoda Kamiq vizează clientela unui segment foarte disputat (cel al modelelor crossover-SUV de clasă mică, unde mai sunt prezente Renault Captur, Opel Mokka, Hyundai Kona, Seat Arona și Ford Puma), producătorul ceh are grijă ca nivelul său de competitivitate comercială să rămână ridicat. Începând cu modelele 2024, Skoda Kamiq beneficiază de un interesant upgrade tehnic și de retușuri estetice bine plasate.

Forma farurilor și proporțiile măștii frontale s-au schimbat, conform intenției de a da mașinii o expresivitate oarecum impunătoare, în spirit tipic SUV. Revenind la faruri, de-acum înainte Skoda Kamiq poate primi blocuri optice de tip Matrix-LED. Cu toate că Skoda Kamiq are sub caroserie platforma de tip MQB-A0, cea destinată produselor din spectrul de bază al grupului VW, impresia pe care o face micul SUV cehesc va sensibiliza și clienți ai clasei compacte.

În interior, toate versiunile Skoda Kamiq vor avea standard tablou de bord digital de 8 inchi și ecran multimedia de 8,25 inch, existând opțiunile unui tablou de bord de 10,25 inchi și a unui ecran multimedia de 9,2 inchi cu conectivitate wireless a softurilor Android Auto și Apple CarPlay. Dincolo de introducerea dotprilor avansate, modernizarea designului interior nu va trece neobservată.

Noile modele de jante vin cu diametre de până la 18 inchi iar finisarea Monte Carlo demonstrează o atenție ridicată acordată armonizării detaliilor. Ca și până acum, Skoda Kamiq va dispune de tracțiune numai pe roțile din față.

taguri
Adaugă un comentariu