Cele mai tari conturi de Instagram cu mașini pe care orice pasionat trebuie să le urmărească!

Pasionații de mașini au acum la dispoziție pe lângă site-uri auto și conturi de Instagram dedicate automobiliștilor din lumea întreagă. Care sunt însă cele mai tari trei conturi de Instagram cu și despre automobile?

Pe primul loc este black_list, un cont de Instagram cu peste două milioane și jumătate de urmăritori. Iar imaginile postate sunt de-a dreptul “de povestit nepoților”.

Pe locul al 2-lea este capturingthemachine, un cont ce a adunat peste 44.000 de urmăritori. Interesant este că toate fotografiile de pe acest cont sunt făcute cu iPhone-ul. Sunt postate atât fotografii cu mașini clasice, cât și cu automobile sport.

Podiumul este completat de carlifestyle, un cont cu aproape 4 milioane de urmăritori, unul dintre cele mai cunoscute la nivel mondial. Imagini cu automobile ca Ferrari, Porsche, Aston Martin sau Lamborghini aduna zeci de mii de likeuri în timp record.

Noi avem autobildro

Și noi ne lăudăm cu un cont de Instagram în care personajele principale sunt automobilele. Cu peste 3000 de urmăritori, contul autobildro adună zeci de aprecieri pentru fiecare fotografie postată. Dă-ne follow!

ro

Adaugă un comentariu