Chevrolet paraseste Europa din 2016

Datorita climatului economic dificil din Europa, GM a decis sa renunte la marca Chevrolet in Europa din 2016, sa se concentreze pe Opel si sa extinda prezenta lui Cadillac pe batranul continent.  

 De la inceputul lui 2016, marca Chevrolet nu va mai fi prezenta in Europa de Vest si de Est. In schimb, aceasta va exista in continuare pe piata din Rusia si pe cea a fostelor a republici sovietice. Insa modelele de referinta ale Chevrolet, cum este cazul lui Corvette, vor putea fi cumparate in continuare in Europa.

In schimb, General Motors va extinde prezenta marcii premium Cadillac in Europa, a carui gama s-a innoit cu produse foarte bine adaptate si pentru piata europeana.

Presedintele lui GM, Dan Akerson a declarat: Europa este o regiune cheie pentru GM, care va beneficia de o marca Opel/Vauxhall mai puternica si de o marca Cadillac care va capata mai multa importanta’.

Thomas Sedran, presedintele Chevrolet Europa, precizeaza foarte clar ca Chevrolet va continua sa ofere garantie si piese de schimb pentru toate modelele Chevrolet care se vor vinde pana la finalul lui 2015.

 

Adaugă un comentariu