Cinci lucruri pe care nu le știai despre Jeremy Clarkson

Jeremy Clarkson este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori auto din lume. Un personaj controversat, Clarkson este totodată și un bun jurnalist care scrie articole săptămânal în publicații prestigioase ca The Sunday Times și The Sun. Iată însă cinci lucruri mai puțin știute despre Jeremy Clarkson:

1. Jeremy Clarkson iubește Franța

În ciuda faptului că mulți dintre fanii lui cred că Jeremy Clarkson urăște Franța, lucrurile nu stau deloc așa. Într-unul dintre editoriale, prezentatorul se întreabă retoric:”Cum să nu-ți placă Franța?”. În plus, Carkson enumeră câteva dintre atracțiile din Hexagon. E drept, britanicul nu este un fan declarat al automobilelor franțuzești.

2. Carkson știe să cânte la tobe

Nărăvașul scriitor are o pasiune pentru tobe. “Cânt la tobe rareori și sunt în lumea toboșarilor ceea ce Germania e în lumea cricketului”, se amuză adeseori britanicul.

3. Și-a dat examenul de condus într-un Bentley

Jeremy Clarkson a luat permisul în 1977. Proba practică a dat-o într-un Bentley R Type, o mașină care îi aparținea bunicului său. El era atât de sigur că va lua permisul, încât avea la el o foarfecă pentru a da jos “semnul de școală”.

4. Clarkson iubește Volvo XC90

Printre multele mașini pe care le deține cu mândrie în garaj se numără și un Volvo Volvo XC90, una dintre preferatele sale. Mașina are tracțiune integrală și a ieșit pe poarta fabricii în 2003. “Volvo nu are egal”, a spus în dese rânduri prezentatorul.

5. A provocat un scandal monstru în 2004

În februarie 2004, Clarkson a lovit un copac de 30 de ani cu o Toyota Hilux pentru a demonstra cât de rezistentă este mașina. Acest lucru a dus la plata unor plăți compensatorii de către BBC către consiliul local, care nu a știut cine a lovit copacul până când nu a văzut emisiunea. Se credea că acel copac a fost vandalizat de localnici.

Adaugă un comentariu

Articole similare