CNAIR a prelungit până în ianuarie 2021 termenul pentru evaluarea financiară a ofertelor depuse la licitația pentru secțiunea 4 din Autostrada Sibiu – Pitești

Compania de Drumuri a prelungit joi până pe 19 ianuarie 2021 termenul pentru evaluarea financiară a ofertelor depuse la licitația pentru secțiunea 4 din Autostrada Sibiu – Pitești.

Suspansul privind câștigătorul licitației pentru secțiunea 4 Tigveni – Curtea de Argeș din cel mai important proiect rutier al României se prelungește până anul viitor, potrivit informațiilor din SEAP.

Ofertele pentru această secțiune se află în evaluare încă din august 2019 iar etapa de evaluare tehnică s-a încheiat oficial în 18 mai 2020.

CNAIR a lansat pe 9 martie 2019 licitaţia de “Proiectare și execuție Autostrada Sibiu – Pitești, Secțiunea 4: Tigveni – Curtea de Argeș”. Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Autostrăzii Sibiu – Pitești, Secțiunea 4: Tigveni – Curtea de Argeș (km 81+900 – km 91+761) în lungime de 9,86 km, din care 1,35 km aferenți tunelului Momaia. Valoarea estimată a procedurii de atribuire este de 2 miliarde de lei, fără TVA. În conformitate cu prevederile contractuale, durata de realizare a acestui contract este de 60 luni, din care 16 luni pentru activitatea de proiectare și 44 luni pentru execuția lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor va fi de minim 5 ani, aceasta putând fi majorată de ofertanți până la maxim 10 ani.

Sursa: economica.net

Adaugă un comentariu