CNAIR anunţă o posibilă întrerupere a serviciului de emitere rovinietă și peaj

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă o posibilă întrerupere a serviciului de emitere rovinietă și peaj .

Şoferii care pleacă la drum trebuie să ştie că în data de 14.01.2020, în intervalul orar 00:00 – 03:00, este posibil ca emiterea rovinietelor și a peajelor să fie îngreunată/întreruptă.  În comunicatul CNAIR se arată că întreruperea serviciului de emitere rovinietă și peaj va fi sesizată în perioade scurte de timp, ca urmare a unor lucrări de upgrade ale sistemului de comunicații central.

Recent au fost puse în funcțiune patru noi puncte de control a valabilității rovinietei. Astfel, numărul total al camerelor fixe de control la nivel național a ajuns la 86. Potrivit datelor furnizate de CNAIR, cele 86 de camere video fixe din România sunt amplasate în zonele de graniță ale localităților. Aici găsiţi lista completă cu toate camerele video de control.

Anult trecut în decembrie Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a constatat că în mediul online există un portal web pentru achiziția rovinitei, care nu este autorizat de CNAIR să desfăşoare o astfel de activitate.

Autorităţile atrag atenţia că site-ul www.rovinietaro.ro nu are dreptul să vândă roviniete şi CNAIR nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea, în vederea achitarii rovinietei, a unor portaluri web neautorizate.

taguri
Adaugă un comentariu