CNAIR a preluat de la Primăria Giurgiu drumul de la frontiera cu Bulgaria

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a preluat de la Primăria Giurgiu drumul de la frontiera cu Bulgaria. 

Cele două instituţii au încheiat un protocol de predare – primire a sectorului de drum şi terenului aferent în lungime de 600 ml, proprietate publică a municipiului Giurgiu, situate între intersecţia sens giratoriu acces Varna (segment parţial din strada Unirii) şi intersecţia cu DJ 507.

Potrivit unui comunicat al CNAIR prin acest protocol, compania doreşte să rezolve problema de viabilitate a părţii carosabile, astfel încât circulaţia rutieră să se desfăşoare în condiţii de siguranţă în zona frontierei cu Republica Bulgaria.

Încheierea acestui protocol a fost necesară deoarece, din punct de vedere legal, sectorul de drum în cauză se află în proprietatea Primăriei Municipiului Giurgiu.

Protocolul va fi valabil până la data exproprierii suprafeţelor destinate obiectivului de investiţii, Drum de legătură DN 5 – Şoseaua de Centură – Pod Prieteniei km 61+400′, obiectiv ce se va afla în administrarea CNAIR.

Situl Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR, www.cnadnr.ro) nu era funcțional luni dimineață, în urma unui atac cibernetic,

 

Adaugă un comentariu