Pe lângă profesioniștii și pasionații de utilaje și tehnologii pentru construcții, CoBuild 2023 îi așteaptă și pe fanii mașinilor electrice în data de 13 mai

Mai este doar o săptămână până la deschiderea oficială a porților CoBuild, principalul eveniment anual din Europa Centrală și de Est dedicat sectorului utilajelor și tehnologiilor pentru construcții. Nu au fost uitați și împățimiții și proprietarii mașinilor electrice, existând o zonă dedicată pentru tot ce înseamnă AUTO în cadrul evenimentului.

Rolul Expoziției CoBuild este de a crea un spațiu comun și un context unic în care pasionații de utilaje de construcții să descopere ultimele apariții în domeniu și să se pună la curent cu cele mai noi tehnologii.

La invitația echipei CoBuild, echipa proiectului Electromobilitate și invitații lor din toată țara vor expune o gamă largă de modele electrice și vor răspunde întrebărilor publicului interesat de avantajele utilizării unui vehicul electric în România. Grupul Electromobilitate are o experiență de peste cinci ani, timp în care mașinile electrice implicate în acest proiect au parcurs la comun peste două milioane de kilometrii cu energie 100% electrică.

Fiecare participant al proiectului Electromobilitate comunică timp de 12 luni date cum ar fi parcursul, consumul mediu, costurile cu incărcarea și condițiile în care au circulat săptămânal. Pe baza acestor date, statisticile sunt publicate în cronicile online a șase echipe, mașinile fiind grupate pe categorii de gabarit și performanțe asemănătoare.

La CoBuild vor fi prezente următoarele vehicule electrice doar în ziua de sâmbătă 13 mai: Tesla Model 3, Tesla Model Y, Hyundai Kona, Renault Zoe, Dacia Spring, Renault Megane E-Tech, VW ID.3, VW, ID.4, etc.

De asemenea, în cadrul evenimentului vor putea fi admirate, dar și cumpărate, mai multe mașini second-hand atent selecționate de un dealer partener. Mașinile second-hand vor fi prezente pe întreaga durată a evenimentului.

 

CoBuild este organizat pe durata a 3 zile: joi, vineri și sâmbătă (11,12 și 13 mai 2023 între orele 10:00 și 18:00), într-un format tip festival, în care participanții – atât expozanți, parteneri, cât și vizitatori, vor putea discuta, vor putea testa utilajele în zona special dedicată testelor, vor putea savura preparatele delicioase gătite pe loc în food-truck-urile amplasate în zona dedicată, vor putea veni împreună cu copiii pentru care vor fi pregătite surprize și o zonă special amenajată.

Evenimentul va avea loc în cea mai tehnologizată comună din România: Comuna Ciugud, din județul Alba, care reprezintă un etalon în România în ceea ce privește integrarea noilor tehnologii și utilizarea eficientă a fondurilor europene pentru dezvoltarea durabilă. Locația exactă a evenimentului poate fi accesată aici.

 

Cum poți participa la CoBuild 2023?

E simplu! Accesează site-ul dedicat al evenimentului și apasă butonul OBȚINE BILET. Biletele sunt gratuite și pot fi obținute rapid prin înscrierea online.

Adaugă un comentariu