Conceptul Mercedes-Benz Clasa X – Aproape toate elementele stilistice vor fi păstrate și pe versiunea de serie

La finalul lunii trecute, Mercedes-Benz a prezentat cu mare fast conceptul Clasa X, prototipul care anunță primul pick-up adevărat din gama producătorului german. Astăzi, o serie de informații noi au apărut cu privire la viitorul model de serie bazat pe Clasa X Concept.

Șeful de design Gorden Wagener spune că versiunea de serie a lui Stylish Explorer va păstra, în mare parte, toate elementele de design pe care le-am văzut până acum.

“Designul de ansamblu și proporțille sunt în mare parte asemănătoare cu cele de producție. Am adăugat anvelope mai mari și alte detalii pe concept, dar în mare parte așa arată și versiunea de serie”, a declarat oficialul germanilor.

Citește și: Mercedes-Benz X-Class Concept – primul pick-up premium și primul din istoria mărcii din Stuttgart

Și dacă ați rămas impresionați de interior, același oficial ne anunță că nu vor exista modificări majore pe varianta de serie.

“Interiorul este aproape complet în faza de producție. Nu am văzut niciodată un pick-up care să ofere asemenea valoare și calitate la interior. Pe scurt, tratăm oamenii ca și pe cei care aleg turisme. Interiorul este peste tot ce oferă competiția pentru a genera o ambianță mult superioară concurenței”, a completat oficialul Mercedes-Benz.

Via | Carscoops

Adaugă un comentariu