Au început înscrierile pentru Mecanicul Anului 2019. Marele premiu: un Fiat Tipo!

Bătălia celor mai tari mecanici din România continuă cu un nou episod. Înscrierile durează până pe 5 noiembrie inclusiv.

Citește și:

Mecanicii dau sfaturi: 5 lucruri pe care să NU le faci mașinii tale

Ponturi de îngrijire a mașinii, de la mecanici. Ce să faci ca să reziste o viață

„Mecanicul Anului e un concurs mai puțin obișnuit, dar e concursul de care industria are nevoie. Piața auto, în plină creștere, duce lipsă de personal calificat. Acutizarea crizei naţionale de forţă de muncă, la care au contribuit migraţia masivă, timp de ani de zile, și desfiinţarea învăţământului profesional este un fenomen pe care îl resimțim cu toții. În aceste condiții, noi ne încăpățânăm, an de an, să-i descoperim și să-i susținem pe adevărații meseriașii care fac performanță la superlativ. Iar ei se încăpățânează în continuare să ne demonstreze că SE POATE, și chiar cu aplauze! Probele prin care trec sunt foarte dificile, iar presiunea unui spectacol live este greu de dus', a declarat Gabriel Zane, marketing manager AD Auto Total.

Pasionații de mecanică din România își pot etala, astfel, cunoștințele în ediția 2019 a concursului Mecanicul Anului, înscriiundu-se în competiție prin completarea formularului de pe site-ul mecaniculanului.ro și rezolvarea testului online preliminar (45 de întrebări cu termen limită de răspuns de o oră).

După această primă etapă, aceștia își vor alege în care dintre cele două ramuri vor să participe – diagnoză sau mecanică auto. Primii 50 de clasați la ambele categorii sunt calificați pentru etapa a doua, desfășurată la Lux Divina (Brașov, 23 noiembrie), unde vor susține probe atât scrise cât și practice. Semifinalele și finala vor fi live și, așa cum edițiile anterioare ale concursului ne-a învățat, adrenalina va fi la cote maxime.

Marele premiu al Mecanicului Anului 2019 este un Fiat Tipo.

„Dacă vrei să trăiești emoțiile similare unui cupe mondiale de fotbal, cu suporteri în sală, toate camerele pe tine, fete frumoase pe scenă, galerie înfierbântată și arbitri vigilenți, ei bine, superconcursul Mecanicul Anului e locul potrivit. Pentru mine, faptul că am fost desemnat anul trecut cel mai bun mecanic din România a însemnat că-mi pot întrece limitele și mi-am demonstrat mie, în primul rând, de ce sunt capabil' a declarat campionul en titre, Alexandru Szuz.

Adaugă un comentariu