CONCURS VOLANUL VERDE 2010 – Trofeul care protejeaza natura

In competitia Volanul Verde 2010 participa inovatiile ecologice ale anului in curs, fie ca este vorba de modele de masini, sau tehnologii de ultima ora. 

Auto Bild va evidentia in cadrul concursului Volanul Verde 2010 cele mai semnificative inovatii sau demersuri dedicate impacarii automobilismului cu necesitatea protejarii mediului inconjurator.

Voturile vor fi contorizate pana la data de 15 octombrie 2010, iar votantii trebuie sa opteze pentru un singur concurent.

Atentie: Participantii la concursul Volanul Verde se supun regulamentului general. Premiile oferite in cadrul acestui concurs se vor acorda unor persoane prin tragere la sorti din baza de date a participantilor la concurs care respecta regulamentul general.

Voteaza si poti castiga prin tragere la sorti unul din cele 14 premii constand in 12 seturi de Apa de toaleta si Gel de dus Unscripted Patrick Dempsey oferite de Avon si 2 machete de masini din colectia Maisto, Special Edition, oferite de Nicoro Trading.

 Apa de toaleta si Gel de dus Unscripted Patrick Dempsey oferite de Avon

Apa de toaleta Unscripted – Patrick Dempsey

Face parte din categoria Oriental Condimentata avand note de mandarin, note condimentate, smochin.

Patrick Dempsey: Crearea acestui parfum a fost inspirata de ideea ca trebuie sa iti traiesti viata in stilul tau propriu si nu dupa un scenariu prestabilit. Sa iubesti lucrurile pe care le faci si sa le faci in felul tau unic si personal, netinand cont de reguli si de clisee.

Poti afla mai multe despre produsele cosmetice barbatesti de la Avon pe www.avoncosmetics.ro

 Machetele auto de colectie de la Nicoro Trading

Machetele auto de colectie

Compania Nicoro Trading, ditribuitorul marcilor Maistro si Burago, a creat special pentru colectionarii de minimodele si pasionatii de automobile Clubul colectionarilor de minimodele. Daca doresti sa intri in acest club sau sa cumperi astfel de machete auto de colectie intra pe www.nicoro.ro. Aici vei gasi modelele tale preferate de masini, motociclete sau avioane. Toti membrii clubului beneficiaza de o reducere de 5% la pretul de achizitie online.

Poti castiga una din machetele masinilor din colectia Maisto, Special Edition, scara 1:24, Lamborghini Murcielago Lp 640 Si Infiniti Fx 45.

Castigatorii concursului VOLANUL VERDE sunt:

Seturi AVON compuse din Apa de toaleta si Gel de dus Unscripted Patrick Dempsey:

1. Cristian Oprisan (Bucuresti)
2. Ionita Cristea (Buzau)
3. Adrian Cristea (Braila)
4. Horea Duca (Sibiu)
5. Mihaela-Maria Druga (Brasov)
6. Constantin Paun (Brasov)
7. Nicolae Andres (Baia de Aries)
8. Horatiu Ovidiu Copindean (Drobeta Turnu Severin)
9. Gabriel Gava (Micesti)
10. Florin Toader (Pantelimon)
11. Ion Porumb (Ramnicu Sarat)
12. Dinu-Alexandru Crasnic (Timisoara)

Macheta auto de colectie de la Nicoro Trading

1. Aurel Dan Manzur (Manastiur)
2. Costel Stanica (Corabia)

Adaugă un comentariu