Copil de 10 ani, filmat la Oradea în timp ce conduce un bolid: ”Accelerează! Gata, că mi-e frică cu tine”

Un vlogger orădean este implicat într-un nou scandal după ce s-a filmat în timp ce îi permitea unui copil de 10 ani să conducă o mașină în parcarea unui centru comercial. Aventura i-a adus vloggerului un dosar penal după ce poliția s-a autosesizat.

În imaginile publicate de acesta se vede cum vloggerul și-a invitat un fan, în vârstă de 10 ani, la un test de condus în parcarea unui centru comercial din Oradea. Întreaga cursă a fost înregistrată, mai apoi postată pe canalul său de YouTube.

În prima parte a zilei, vlogger ul l-a plimbat pe copil prin oraș, pe scaunul din față a mașinii, un Audi A6, cu 460 cai putere, apoi i-a cedat locul de la volan. Din momentul în care băiatul începe să conducă, vloggerul îl încurajează să apese pedala de accelerație a mașinii. La un moment dat chiar el îi cere copilui să încetinească spunând că „Gata, că mi-e frică cu tine, tu conduci prea tare. Nu cred la ce s-a ajuns. Mergi în faţă, încet, virezi, bravo! Să nu accelerezi tare, că mi-e frică! M-ai uimit, bate pumnul’, îi spune acesta fanului său în timp ce se afla la volan.

Filmarea a fost postată pe contul de YouTube al vloggerului, dar a fost ștearsă imediat după ce poliția din Oradea s-a sesizat cu privire la gestul bihoreanului care este proprietarul unui atelier de tuning auto.

Sursa: libertatea.ro

Adaugă un comentariu