Cristian Boureanu, scandal în trafic cu Poliția Rutieră

Cristian Boureanu s-a ales cu dosar penal pentru ultraj, după ce, noaptea trecută, a agresat un polițist care a oprit în trafic autoturismul în care se afla.

Surse judiciare ne-au declarat că, după ce a fost dus la sediul Brigăzii Rutiere, Cristian Boureanu a acuzat o stare de rău, invocând o durere de cap. Din acest motiv, a fost dus la spital, iar medicii îi fac un set de analize complete. Nu i se va recolta alcoolemia pentru că, nefiind el la volanul mașinii, rezultatul analizei nu poate fi folosit la dosar.

Mașina în care se afla Cristian Boureanu a fost oprită în trafic noaptea trecută, în Piața Charles de Gaulle, pentru un control de rutină. În mașină se aflau Cristian Boureanu, iubita lui și șoferul celor doi. Polițiștii au verificat actele șoferului, moment în care fostul deputat s-a enervat și a început să îi înjure pe polițiști. S-a dat jos din mașină și s-a îndreptat către unul din polițiștii, lovindu-l cu genunchiul în zona inghinală. A vrut să se întoarcă în autoturism, fiind urmărit de unul din polițiști, care a încercat să-l împierdice să urce în mașină. În încercarea de a intra în mașină, Boureanu a trântit portieră și l-a lovit la mâini pe agentul de poliție, care s-a ales cu o întindere de ligamente la mâna stângă și la degetul mijlociu de la mâna dreaptă.

Fostul deputat a fost încătușat, urcat în mașina de Poliție și dus la sediul Brigăzii Poliției Rutiere. „Îți sparg fața’, i-a spus Boureanu unui polițist, în timp ce era urcat în mașină.

Citeşte materialul pe libertatea.ro

Adaugă un comentariu