Cristian Milea este noul director de marcă al Audi România

Audi România are un nou director de marcă, Cristian Milea. Noul director a fost președinte al APIA până în decembrie 2020, funcție la care a renunțat odată cu acceptarea noului post în cadrul Audi România.

În cadrul noului său post, Cristian Milea pune la cale o ofensivă care va demara în 2021. Audi este în urma rivalilor de la BMW și Mercedes-Benz în materie de vânzări pe piața din România. Scopul său este de a reașeza marca în raportul cu clienții, obiectiv pentru care mizează pe întreaga rețea de dealeri Audi din țară.

Cristian Milea a fost președinte APIA din aprilie 2019, dar a fost membru al Asociației Producătorilor și Importatorilor de Autoturisme peste un deceniu. Înainte de a lucra la Audi România, Cristian Milea a fost director pentru România al Opel Southeast Europe LLC. Experiența sa în funcții de conducere în mediul auto românesc este vastă.

În anul 2000, Cristian Milea a devenit manager al rețelei de dealeri Autoitalia SRL, o poziție pe care a păstrat-o 12 ani, până când s-a mutat la Opel. AutoItalia este importatorul oficial în România al mărcilor Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep și Maserati. Cei de la Autoitalia au importat și marca Lancia, dar activitatea acesteia a fost restrânsă la piața din Italia de concernul Fiat Chrysler Automobiles. Preț de câțiva ani, compania a importat și marca Infiniti în România, dar a renunțat la aceasta în 2012 pe fondul rezultatelor slabe.

Foto: Audi România

Adaugă un comentariu