Cristiana Oprea și Diana Hațegan, din nou împreună la start, la Raliul Brașov & Harghita

Fetele revin din nou în mașina de raliu, în formula echipajului care a promovat intensiv conceptul Femei în Motorsport în ultimii ani.

Citește și:

Cupa Dacia 2020: 13 echipaje înscrise în Raliul Argeșului

10 femei înscrise la startul Raliului Argeșului 2020

Cristiana Oprea și Diana Hațegan vor lua startul în acest weekend la Raliul Perla Harghitei Tess, care va avea loc pe probele speciale din Brașov și Harghita, vineri și sâmbătă pe 17-18 iulie. Ele vor puncta tot în clasamentul Cupei DACIA, unde concurează cu o Dacia Sandero 0.9 TCe.

Pilotul de raliuri Cristiana Oprea a avut parte de un început de sezon neașteptat, fiind nevoită să abandoneze la Raliul Argeșului după o defecțiune tehnică la termostat și mult ghinion. Ea revine cu entuziasmul bine cunoscut la volanul lui Sean DOr, însă cu alte planuri: „De data asta vin cu gândul de a mă bucura de fiecare moment, fără vreo altă miză. Argeșul m-a învățat că pur și simplu sunt unele lucruri pe care nu le putem controla, indiferent cât de bine ne pregătim pentru un raliu. Așadar, în acest weekend contează doar traseul superb de concurs și să continui să mă autodepășesc de la o probă la alta, în special pentru că în această perioadă fiecare start este un privilegiu, indiferent de mașina de concurs.’

Cum se întâmplă de obicei într-un echipaj „rodat’ împreună, copilotul Diana Hațegan completează planurile Cristianei cu obiective sportive: „După o pauză lungă mă bucur să fiu din nou la start, mai ales la o etapă ce include probele vedetă, atât din Harghita, cât și din Brașov. Probele sunt pe placul nostru, suntem pregătite de competiție și sperăm la o evolutie bună care sa ne urce pe o treapta a podiumului Cupei Dacia.’

Pe ultimul moment, participarea echipajului C. Oprea/D. Hațegan la Raliul Brașov & Harghita a fost făcută posibilă de LifeBox, un concept care promovează un stil de viață sănătos, oferind meniuri zilnice personalizate. Ei se alătură partenerilor deja tradiționali Michelin și Walero Motorsport, iar AutoBild a devenit începând cu acest sezon partenerul media al Cristianei, care va urmări îndeaproape evoluția ei în automobilism.

Raliul Perla Harghitei Tess va începe vineri, 17 iulie, în Brașov. Parcul de service va fi amplasat la Sala Sporturilor, de unde echipajele vor pleca pe probele Poiana Brașov-Râșnov-Pârâul Rece. A doua zi de concurs, sâmbătă, raliul se va muta în județul Harghita, cu parcul de service amplasat ca până acum în centrul Odorheiului Secuiesc, însă echipajele vor parcurge probele Lueta-Crăciunel-Mărtiniș în sens invers față de anii trecuți.

Adaugă un comentariu